Στόλισαν Κόνι Μεταξά και Μάριος Καπότσης: Το σπίτι υπερπαραγωγή με τα 4 χριστουγεννιάτικα δέντρα

Τύφλα να έχει το χωριό του Άι Βασίλη

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Instagram/@kmetaxa
Instagram/@kmetaxa

Όσοι την ακολουθούν χρόνια γνωρίζουν πως τρελαίνεται για τις γιορτές και για οτιδήποτε θεματικό! Η Κόνι Μεταξά όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους στιγμιότυπα από την στιγμή που στόλισε με τον σύζυγό της, Μάριο Καπότση, και τους φίλους της όχι ένα αλλά τέσσερα χριστουγεννιάτικα δέντρα στο σπίτι της!

Για την ακρίβεια το ζευγάρι ζει στο ίδιο συγκρότημα με τον πατέρα της, Λευτέρη Πανταζή, οπότε είπαν να «περιλάβουν» και το δικό του σαλόνι για να φέρουν το christmas spirit!

Η γνωστή τραγουδίστρια, λοιπόν, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram μοιράστηκε τον στολισμό που ήταν εκπληκτικός!

Οι αναρτήσεις της Κόνι Μεταξά

Όχι ένα αλλά τέσσερα Χριστουγεννιάτικα δέντρα φέτος: Το σπίτι υπερπαραγωγή της Κόνι Μεταξά και του Μάριου Καπότση

Όχι ένα αλλά τέσσερα Χριστουγεννιάτικα δέντρα φέτος: Το σπίτι υπερπαραγωγή της Κόνι Μεταξά και του Μάριου Καπότση

Όχι ένα αλλά τέσσερα Χριστουγεννιάτικα δέντρα φέτος: Το σπίτι υπερπαραγωγή της Κόνι Μεταξά και του Μάριου Καπότση

Υπενθυμίζουμε πως πέρυσι οι δυο τους έζησαν τα πρώτα Χριστούγεννα ως παντρεμένοι και είχαν ταξιδέψει στο Λονδίνο (δείτε εδώ μαγευτικές φωτογραφίες).

Πως γνωρίστηκε το ζευγάρι

Ένας χρόνος έχει περάσει από το γάμο της Κόνι Μεταξά του Μάριου Καπότση (δείτε εδώ παραμυθένιες φωτογραφίες από το γάμο τους) και σχεδόν 4 χρόνια από τη στιγμή, που η Κόνι και ο αθλητής αποφάσισαν να γίνουν ζευγάρι.

Οι δύο τους είναι πολύ ερωτευμένοι και ταιριαστοί, ωστόσο λίγοι είναι εκείνοι, που ξέρουν την αληθινή ιστορία της γνωριμίας τους και πολλοί εκείνοι, που αναρωτιούνται... Έτσι λοιπόν, η ίδια πριν από λίγο καιρό, με αφορμή ένα Q&A που έκανε απάντησε με ένα αναλυτικό βίντεο στα insta stories εξηγώντας, πως γνωρίστηκε με τον άντρα, που εν τέλει παντρεύτηκε και ζει όσα ονειρεύτηκε στο πλευρό του.

«Ο Μάριος ήταν χορηγός σε μια συναυλία που ήμουν και ήρθε στην πρόβα και με είδε. Με ήξερε μια κοινή μας γνωστή η κουμπάρα μας η Μαρίζα, η οποία μας πάντρεψε κιόλας, και αυτή έκανε το κονέ. Ήταν συνοικέσιο παιδιά. Κι όμως! Αλλά δούλεψε! Πολλές φορές οι φίλοι σου ξέρουν καλύτερα τι θες από εσένα».

Κλείνοντας το βίντεο της, τόνισε το γεγονός ότι:« Γι’αυτό να τους ακούς τους φίλους σου! Κυρίως μιλάω για τους δικούς μου φίλους που πρέπει να κάνουν συνέχεια ό,τι τους λέω εγώ... γιατί αλλιώς νευριάζω. Καθόλου πιεστική και τόξικ».