«Νομίζω ότι έχει τρομερή βελτίωση κάθε χρόνο...» - Τα σχόλια του Βαγγέλη Περρή για τη σάτιρα και τους παρουσιαστές της ελληνικής τηλεόρασης

«Ήταν ένα αποτέλεσμα εποχής, τρέλας και ταλέντου...»

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
«Νομίζω ότι έχει τρομερή βελτίωση κάθε χρόνο...» - Τα σχόλια του Βαγγέλη Περρή για τη σάτιρα και τους παρουσιαστές της ελληνικής τηλεόρασης

Μια συνέντευξη παραχώρησε, το πρωί της Δευτέρας 13/11, ο Βαγγέλης Περρής, στην κάμερα της εκπομπής Mega Καλημέρα. Μεταξύ άλλων εξέφρασε την άποψή του για την ελληνική τηλεόραση, τη σάτιρα αλλά και για τους παρουσιαστές.

Ο παρουσιαστής δεν μένει αμμέτοχος σε ό,τι έχει να κάνει με την ελληνική τηλεόραση και τη showbiz και μάλιστα με κάθε ευκαιρία σχολιάζει την επικαιρότητα τόσο μεσα από την εκπομπή To Πρωινό όσο και μέσα από προσωπικές του αναρτήσεις στα social media.

Οι δηλώσεις του Βαγγέλη Περρής για τη σάτιρα και τους παρουσιαστές

«Η Ελένη Μενεγάκη έχει χτίσει τον θρόνο της. Η Ζέτα Μακρυπούλια είναι καλή στο είδος της και η Φαίη Σκορδά είναι αυτό που λέμε γενικότερα καλή παρουσιάστρια. Από άντρες για εμενα ο παρουσιαστής που θα ήθελα να βλέπω είναι ο Θανάσης Πάτρας, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, νομίζω ότι έχει τρομερή βελτίωση κάθε χρόνο και ο Χρήστος Φερεντίνος» είπε μεταξύ άλλων.

«Το ταλέντο είναι πολύ βασικό δεν μπορούμε να το υποτιμήσουμε. Η σάτιρα θέλει για έχεις ενημέρωση και "στραβή ματιά"... νομίζω οι Ράδιο Αρβύλα υπηρετούν τέτοιες κατευθύνσεις. Δεν μπορεί να ταυτιστεί με την διδαχή όμως, ήθελαν να δώσουν πολιτικό στίγμα που η σάτιρα το έχει από μόνη της» πρόσθεσε σχετικά με τη σάτιρα στην ελληνική τηλέοραση.

«Πολύ σημαντική στιγμή μου ήταν η βραδιά που ξεκίνησε το "Μπράβο". Ήταν ένα τέτοιο στοίχημα που δεν το είχαμε ξανακάνει. Όταν τελείωσε ένιωσα ότι "έλα ρε έγινε αυτό;" Τώρα δεν μπορούν να γίνουν αυτά. Ήταν ένα αποτέλεσμα εποχής, τρέλας και ταλέντου» κατέληξε ο Βαγγέλης Περρής.

Δείτε εδώ το βίντεο:

Το "καρφί" του στην Καινούργιου και τα τηλεοπτικά πρόσωπα

«Από πλευράς τηλεθέασης ήταν μία ικανοποιητική χρονιά. Από πλευράς ενημερωτικής παρέμβασης ήταν ανατριχιαστικά κακή. Ειπώθηκαν πράγματα που δεν θα κάνουν περήφανους όσους τα βλέπουν μετά από χρόνια για όλες τις μεγάλες υποθέσεις. Σε αυτά τα θέματα δεν χωράει εντυπωσιασμός αλλά ενσυναίσθηση και η ενσυναίσθηση σε οδηγεί στο να κλείνεις το στόμα», είπε για την Κατερίνα Καινούργιου, ενώ πρόσφατα είχε μιλήσει και για τα... προσωπικά της.