«Δεν λέω ότι ήρθαν οι ηθοποιοί να μας φάνε τις δουλειές...» - Το ξεκαθάρισμα του Λάμπρου Κωνσταντάρα για την παρεξήγηση με τη Λασκαράκη

«Μην αφήσεις κάποιον άλλον να κάνει εκπομπή»

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
«Δεν λέω ότι ήρθαν οι ηθοποιοί να μας φάνε τις δουλειές...» - Το ξεκαθάρισμα του Λάμπρου Κωνσταντάρα για την παρεξήγηση με τη  Λασκαράκη

Μια εφ' όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε ο Λάμπρος Κωνταντάρας στην Βάσω Λασκαράκη, στην εκπομπή The Break, όπου βρέθηκε καλεσμένος την Κυριακή 12/11. Ο δημοσιογράφος αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην παρεξήγηση που έγινε με την ηθοποιό, όταν εκείνος αναφέρθηκε στα νούμερα τηλεθέασης της πρεμιέρας της.

Το ξεκαθάρισμα του Λάμπορου Κωνσταντάρα

«Μην αφήσεις κάποιον άλλον να κάνει εκπομπή» της είπε αρχικά με χιούμορ θέλοντας να σπάσει τον πάγο.

«Δεν μου αρέσει το ύφος σου» απάντησε στο ίδιο στιλ η ηθοποιός.

«Οι ηθοποιοί έχετε κατακλύσει την τηλεόραση και μας έχετε πάρει όλες τις εκπομπές, το οποίο σε πολλούς το θαυμάζω. Όχι σε όλους. Δεν λέω ότι ήρθαν οι ηθοποιοί να μας φάνε τις δουλειές, μπορεί κάποιοι να το κάνετε και καλύτερα από εμάς» ανέφερε ο δημοσιογράφος.

«Θα δω την εκπομπή... Ευλόγως με ρωτάνε αν θα δω την εκπομπή που μου “έφαγε”, λέω να την δω για να δω αν την κάνεις καλύτερα από εμένα. Μάλιστα, μια μέρα είπα με όλη μου την αγάπη, παρότι δεν γνωριζόμαστε, τι ωραία που τα πήγες στην εκπομπή και υπήρχε κόσμος που έλεγε πως σε ειρωνεύομαι. Επειδή είμαι νουμεράκιας, το δικαιολόγησα. Είμαι ψυχοπαθής με τα νούμερα» είπε μεταξύ άλλων ο Λάμπρος Κωνσταντάρας

Δείτε εδώ το βίντεο:

Η λέξη του Λάμπρου Κωνσταντάρα που άφησε άφωνη τη Φαίη Σκορδά

Λάμπρος: Δυστυχώς υπάρχει αυτό, τη γυναίκα που πάει με πολλούς τη λέμε τσ…λα, τον άνδρα τον λέμε μάγκα.

Φαίη.: Παιδί μου, πας καλά;

Λάμπρος: Δεν το είπα για να βρίσω κάποιον, λέω πώς τη λέμε, τη λέμε έτσι. Για τον άντρα λέμε «κοίτα τον μάγκα, κοίτα πόσες πήρε».

Φαίη: Ζητώ χίλια συγγνώμη!

Λάμπρος: Δεν χρειάζεται να ζητάς συγγνώμη.

Φαίη: Πες συγγνώμη τώρα! Πες συγγνώμη για να μπορέσω να αναπνεύσω. Πες μια συγγνώμη.

Λάμπρος: Να πω συγγνώμη γιατί ακούστηκε η λέξη αυτή; Προχθές παίξαμε ένα βίντεο με την Κωνσταντίνα Μιχαήλ που είπε...

«Δεν είναι να θιχτεί κάποιος ή να παρεξηγηθεί. Δεν είναι ωραίο τηλεοπτικά να ακούγεται μια λέξη τέτοια», είπε η Φαίη Σκορδά και αποχώρησε για λίγο από το πλατό.

«Εγώ λέω ότι η κοινωνία δυστυχώς τις γυναίκες που πάνε με πολλούς τις λένε έτσι, λάθος, ενώ τον άντρα τον λέμε μάγκα. Αν η λέξη δεν σας άρεσε, την αποσύρω» ανέφερε ο Λάμπρος Κωνσταντάρας.

Δείτε εδώ το βίντεο: