«Είναι φίλος μου! Συμφωνώ σε πολλά μαζί του» - Στο πλευρό του Αχιλλέα Μπέου η Πάολα μετά το ξέσπασμα του για τον Στέφανο Κασσελάκη

Όσα είπε η τραγουδίστρια για τον Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η Παόλα παραχώρησε νέες δηλώσεις στην κάμερα της Super Κατερίνα (13/11) με αφορμή την πρεμιέρα, που έκανε η τραγουδίστρια σε νυχτερινό κέντρο της Αθήνας, μιλώντας μεταξύ άλλων και για την επικαιρότητα.

Να τονίσουμε, πως κάπου ακούστηκε, ότι η Πάολα θα τραγουδήσει στην φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου στο Βόλο, στον οποίο είναι Δήμαρχος ο Αχιλλέας Μπέος. Για εκείνον λοιπόν και τις θέσεις του μίλησε η Πάολα, αλλά και για όσα είχε πει για τον Στέφανο Κασσελάκη.

Πιο αναλυτικά, ο Αχιλλέας Μπέος έχει σχολιαστεί ιδιαίτερα από τον ελληνικό λαό και τα μέσα για τις ομοφοβικές και έντονες δηλώσεις πριν την επανεκλογή του, αλλά και στη συνέχεια, αφού εξελέγη Δήμαρχος Βόλου (δείτε εδώ τις δηλώσεις για το μεγάλωμα των παιδιών του).

Οι δηλώσεις της Πάολα για τον Αχιλλέα Μπέο και τις απόψεις του

«Ο Αχιλλέας Μπέος είναι φίλος μου, ναι! Θέλω να ξέρετε, πως συμφωνώ σε πολλά μαζί του. Ο ξενομπάτης, που ήρθε στην Ελλάδα, σε μία χώρα τόσο πλούσια λοιπόν τόσο πλούσια σε παραδόσεις, ήθη, έθιμα, αρχές να φέρει τις ξενόφερτες ιδέες του.

Είμαι αρνητική κατηγορηματικά μαζί του, ειδικά όσον αφορά στο θέμα των παιδιών. Μόνο για το θέμα του παιδιού, αλλιώς τι με νοιάζει τι κάνουν οι άνθρωποι στη ζωή τους; Για όνομα του Θεού. Κανένας δεν μπορεί να κρίνει κανέναν και το λέω με την καρδιά μου. Τι με νοιάζει τι κάνει αυτός ο άνθρωπος στηξ ζωή του; Δε με νοιάζει, αλλά για τα παιδιά είναι πολύ ευαίσθητο θέμα και δεν μπορούμε να παίζουμε ούτε με τις ψυχές των παιδιών, ούτε με το μυαλό τους», είπε η Πάολα.

Η απάντηση του Μπέου στην κατηγορία της κόρης του για ομοφοβία

«Περιμένετε από εμένα να πω κάτι υπέρ ή κατά σε κάποιο μου παιδί; Και τις τρεις κόρες μου τις λατρεύω και τα δύο μου αγόρια, όλα τα λατρεύω, η ζωή μου είναι, τα μεγάλωσα. Δεν πρόκειται να αναφερθώ σε αυτό το κομμάτι, γιατί είναι ένα λεπτό θέμα...και τις τρείς κόρες μου, άσχετα τι δηλώσεις κάνανε...είναι παιδιά μου και θα παραμείνουν και θα τα λατρεύω. Είπανε τι είπανε, καλά κάνανε και το είπανε!

Η μεγάλη μου κόρη, που είναι 40 χρονών και η δεύτερη, που είναι 38, όταν έφυγε η μαμά τους ήταν 16 και 14...τα άλλα όμως δύο παιδιά, ο Νίκος και η Χριστίνα, ήταν ο Νίκος 7-8 ετών και η Χριστίνα 7-5 ετών και σηκώθηκε και έφυγε από το σπίτι. Ναι, τότε τα μεγάλωσα εγώ, ήμουν και πατέρας και μάνα και το έκανα, αν και είχα πολλές δραστηριότητες, δε μπορώ να φανταστώ, ότι θα έχουν πρόβλημα και δεν είμαι εκεί.

Ένα παιδάκι θέλει πιο πολύ τη μητέρα. Εγώ λοιπόν είχα την αδερφή μου και τη συγχωρεμένη τη μάνα μου, δεν είναι στη ζωή τώρα και μια οικιακή βοηθός, που καθάριζε και μαγείρευε. Είχα και τις 2 μεγάλες μου κόρες, που σε κάποια στιγμή της καθημερινότητας έπαιζαν τον ρόλο της πιο μεγάλης αδερφής. Εντάξει, το ξεπέρασα, ήμουν δίπλα, μετά από 6-7 μήνες κατάλαβε το λάθος της και επέστρεψε και όλα καλά, όχι μαζί! Όταν ανοίξει την πόρτα και φύγει για εμένα έχει φύγει για πάντα, αλλά συνέχισε να είναι στο σπίτι...

Τη μάνα τη χρειάζονται πιο πολύ τα παιδιά, εμένα επιτρέψτε μου να έχω αυτές τις απόψεις. Ως εκ τούτου, όταν επέστρεψε εγώ έφυγα σαν κύριος από το σπίτι, αλλά ήταν κάτι το τυπικό, γιατί με τα παιδιά μου ήμουν κάθε ημέρα μαζί, απλά τους άφησα στο σπίτι με την μητέρα τους και εγώ πήγα σε άλλο σπίτι έμεινα και τράβηξα τον δρόμο μου», είπε ο Αχιλλέας Μπέος.