«Μια χαρά κάνει αυτό που κάνει...»- Το σχόλιο του Γιάννη Στάνκογλου για τις εμφανίσεις της Δέσποινας Βανδή

«Έχουμε κάνει ένα βήμα μπροστά αλλά θέλει δρόμο...»

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
NDPPHOTO / ΝΙΚΟΣ ΔΡΟΥΚΑΣ
NDPPHOTO / ΝΙΚΟΣ ΔΡΟΥΚΑΣ

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Πρωινό ΣουΣού παραχώρησε το πρωί της Δευτέρας 13/11, ο Γιάννης Στάνκογλου. Ο ηθοποιός μίλησε για το ενδεχόμενο παρουσίασης εκπομπής καθώς και για την επιστροφή του Γιώργου Κιμούλη.

Μάλιστα σχολίασε και τις αποκαλυπτικές εμφανίσεις της Δέσποινας Βανδή στη σκηνή, ένα θέμα το οποίο έχει συζητηθεί αρκετά το τελευταίο διάστημα και πολλοί είναι εκείνοι που έχουν εκφράσει τη γνώμη τους (δείτε εδώ).

Οι δηλώσεις του Γιάννη Στάνκογλου και το σχόλιο του για τις εμφανίσεις της Δέσποινας Βανδή

«Δεν θα είχα πρόβλημα να παρουσιάσω κάτι, αρκεί να είναι ένα concept το οποίο πραγματικά με εκφράζει, να μου ταιριάζει και να μην είναι κάτι στουντιακό, να είναι κάτι πιο extreme» ανέφερε αρχικά ο ηθοποιός σχετικά το ενδεχόμενο παρουσίασης εκπομπής.

«Δεν καταλαβαίνω για ποιο λόγο να μην επιστρέψει ο Γιώργος Κιμούλης στο θέατρο, αφού πέρα από κάτι καταγγελίες δεν έχει γίνει κάτι. Δεν ξέρω τι έχει γίνει με την απόφαση αλλά σε περίπτωση που δεν έχει γίνει κάτι, γιατί να μην επιστρέψει;» πρόσθεσε στη συνέχεια αναφορικά με τον Γιώργο Κιμούλη.

Σχετικά με τα αρνητικά σχόλια που έχει δεχτεί η Δέσποινα Βανδή για τις αποκαλυπτικές εμφανίσεις απάντησε: «Έχουμε κάνει ένα βήμα μπροστά σε ό,τι αφορά τα στερεότυπα, αλλά έχουμε ακόμη δρόμο.... Δεν θέλω να απαντήσω σε κάτι τέτοιο, μια χαρά ντύνεται η Δέσποινα, μια χαρά κάνει αυτό που κάνει. Πιστεύω ότι ο καθένας πρέπει να κάνει αυτό που τον κάνει να νιώθει καλά, είτε πάνω στη σκηνή είτε κάτω από τη σκηνή»

Δείτε εδώ το βίντεο:

Η αποκάλυψη του για το διαζύγιο του

«Το ότι το κράτησα κρυφό έχει να κάνει με τα παιδιά μου. Το κρατάς, γιατί να το πεις; Γιατί να τα μοιραστείς όλα με τον κόσμο; Δεν έχει νόημα. Έτσι δεν είναι; εσύ τα μοιράζεσαι όλα;» ανέφερε αρχικά ο Γιάννης Στάνκογλου.

Για να εξομολογηθεί: «Επέλεξα να το πω τώρα γιατί ήταν ένα πράγμα που θα γινόταν ούτως ή άλλως. Νιώθω ότι και επειδή τα παιδιά μου ξέρουν και γνωρίζουν, έχει γίνει η δουλειά που πρέπει να γίνει και όλα καλά. Ένας από τους λόγους που μίλησα τώρα για τον χωρισμό μου είναι γιατί μεγάλωσαν τα παιδιά μου.

Μιλήσαμε, κάναμε κουβέντες μαζί τους. Τα παιδιά σε αυτή την ηλικία δεν λένε πολλά πράγματα, δείχνουν όμως. Το θέμα είναι πως εσύ τους προσεγγίζεις και με τι τρόπο το εξηγείς. Ειδικά όταν και οι δύο γονείς είναι εκεί γιατί εμείς έχουμε και συνεπιμέλεια, οπότε τα παιδιά από ένα σημείο και μετά καταλαβαίνουν ότι οι γονείς τους θα είναι μαζί ο κόσμος να χαλάσει. Αν μου συμβεί κάτι στην προσωπική ζωή μου, φαντάζομαι πως θα τα συζητήσω μαζί τους. Δεν είναι κάτι που με απασχολεί αυτή τη στιγμή. Με απασχολεί περισσότερο να ζήσω με τα παιδιά μου κι άλλο. Αυτή είναι η προτεραιότητά μου. Είμαι χαζομπαμπάς».