«Εγώ τη Δέσποινα...» - Το σχόλιο της Έλενας Παπαρίζου για την "επίθεση" στη Βανδή για την εμφάνισή της

Έχει δεχθεί και η ίδια άσχημες κριτικές και καταλαβαίνει

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Εγώ τη Δέσποινα...» - Το σχόλιο της Έλενας Παπαρίζου για την

Η κάμερα της εκπομπής του ALPHA, Happy Day, συνάντησε την Έλενα Παπαρίζου μετά την εμφάνισή της σε γνωστό εμπορικό κέντρο για την φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου δέντρου (δείτε εδώ την αθόρυβη εμφάνιση του συντρόφου της, Ανδρέα Καψάλη, στο πλευρό της) και η ίδια παραχώρησε μερικές δηλώσεις σε αυτή.

Απάντησε, λοιπόν, για την φετινή εκπροσώπηση της Eurovision, αλλά και για τα αρνητικά σχόλια που μπορεί να δέχεται και η ίδια για τα κιλά και την εμφάνισή της, αλλά και οι γυναίκες συνάδελφοί της, με χαρακτηριστικό παράδειγμα την Δέσποινα Βανδή, η οποία πρόσφατα δέχθηκε "επίθεση" για τα "καυτά" ρούχα τα οποία φορά στα live της (δείτε εδώ την πρώτη δική της αντίδραση).

Το σχόλιο της Έλενας Παπαρίζου για την "επίθεση" προς την Βανδή για την εμφάνισή της

«Της εύχομαι καλή επιτυχία της Μαρίνας Σάττι. Εμένα μου αρέσει πάρα πολύ σαν καλλιτέχνης. Εύχομαι να βγει ένα πολύ καλό τραγούδι και είμαι σίγουρη ότι θα μας αρέσει πάρα πολύ», είπε αρχικά για τον μουσικό διαγωνισμό.

Και έπειτα δήλωσε για την Δέσποινα Βανδή: «Εγώ της έκανα like και της είπα καλή σεζόν με τον Γιώργο Σαμπάνη, εννοείται. Κούκλα είναι η Δέσποινα. Μονίμως ο κόσμος έχει άποψη και την εκφράζει. Από την άλλη, κι εμείς οι καλλιτέχνες είμαστε υπεύθυνοι για τον εαυτό μας και κάνουμε αυτό που μας αρέσει, είτε είμαστε άντρες είτε είμαστε γυναίκες. Εγώ τη χαίρομαι πάρα πολύ τη Δέσποινα και το υποστηρίζει αυτό το πράγμα που κάνει και την αγαπώ πάρα πολύ».

«Έχω φάει κριτική για τα κιλά μου, αλλά δεν είναι κάτι που με απασχολεί. Συνεχίζω να κάνω αυτό που θέλω», κατέληξε μιλώντας για τον εαυτό της.