Η πρώτη αντίδραση της Δέσποινας Βανδή μετά το χαλασμό αρνητικών σχολίων για την εμφάνιση της

Τι είπε στους δημοσιογράφους

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Η πρώτη αντίδραση της Δέσποινας Βανδή μετά το χαλασμό αρνητικών σχολίων για την εμφάνιση της

Τεράστια επιτυχία είχε η πρεμιέρα της Δέσποινας Βανδή στον Βοτανικό, με τον σύντροφό της Βασίλη Μπισμπίκη, τα πεθερικά της και την κόρη της, να την αποθεώνουν από τα πρώτα τραπέζια. Μια ημέρα αργότερα δέχτηκε πολλά αρνητικά σχόλια για την εμφάνιση της πάνω στην σκηνή.

Συγκεκριμένα, τραγουδίστρια, αλλάζει δυο σύνολα στο νυχτερινό κέντρο. Το πρώτο είναι ένα μίνι κατακόκκινο φόρεμα με "καυτά" ανοίγματα στο πλάι και στο μπούστο και το δεύτερο ένα μαύρο σύνολο που μοιάζει λες και είχε ζαρτιέρες (δείτε φωτογραφίες).

Στα social media λοιπόν, η Δέσποινα Βανδή δέχτηκε πάρα πολλά αρνητικά σχόλια, με τα περισσότερα να μιλούν για την ηλικία της. Συγκεκριμένα, να λένε πως πρέπει να φοράει ρούχα που να ταιριάζουν περισσότερο στη δική της ηλικία (δείτε εδώ τι γράφτηκε). Στο θέμα τοποθετήθηκε και η Σίλια Κριθαριώτη η οποία είναι εκείνη που έχει σχεδιάσει τα δυο ρούχα.

Η πρώτη αντίδραση της Δέσποινας Βανδή

Η κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα, συνάντησε την Δέσποινα Βανδή στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος και την ρώτησε σχετικά, ωστόσο η ίδια με χαμόγελο στα χείλη και με ευγένεια, απέφυγε να απαντήσει και αποχώρησε.

Να σημειώσουμε πως στο πλευρό της τραγουδίστριας έχουν σταθεί αρκετά δημόσια πρόσωπα. Τόσο η Νατάσα Θεοδωρίδου, η οποία ήταν πολύ καυστική στις δηλώσεις της, όπως επίσης και ο Λάκης Γαβαλάς, που έδωσε την καλύτερη απάντηση από όλους.

Οι πιο καυτές εμφανίσεις της πάνω στην πίστα, που άφησαν εποχή

Είναι μια γυναίκα που στο πέρασμά της όλα τα βλέμματα (αντρικά και γυναικεία) γυρίζουν με μιας. Και αυτή είναι η επιτυχία της Δέσποινας Βανδή, που μπορεί στα 54 της χρόνια να βάζει κάτω πολλές... 25άρες με το αψεγάδιαστο κορμί της (μάθε όλα τα μυστικά της διατροφής της) αλλά και με τη θετική της αύρα και το λαμπερό της πρόσωπο. Η ίδια έχει κάνει... συμφωνία με τον χρόνο, που δείχνει να τη λατρεύει, παρουσιάζοντας μια εξαιρετική εικόνα τόσο πάνω στην πίστα όσο και στις προσωπικές της στιγμές.

Γιατί πέρα από το καλό της DNA, σίγουρα ο έρωτάς της με τον Βασίλη Μπισμπίκη εδώ και δύο χρόνια της έχει βάλει... φτερά! Κι εκείνη κάνει τη μία πιο... αισθησιακή εμφάνιση από την άλλη, με τους fans της (και όχι μόνο) να μην ξέρουν τι να πρωτοθαυμάσουν πάνω της. Το youweekly.gr και η Λίστα Ανασταστάκη σου παρουσιάζει τις πιο hot παρουσίες της στην σκηνή, που εκείνη μόνο ξέρει να υποστηρίξει με τα... χίλια.

Η τραγουδίστρια αγαπάει πολύ τα φορέματα αλλά και τις ολόσωμες φόρμες με κοψίματα στο στήθος και στη μέση, ενώ τα μεγάλα σκισίματα στους μηρούς αναδεικνύουν ιδανικά τα θεϊκά της πόδια.

Δέσποινα Βανδή: Ποζάρει με μπικίνι και χωρίς ίχνος ρετούς

Από τα Χανιά στα lives της μέχρι στο Color Festival στο ΟΑΚΑ και από το Έναστρον μέχρι τη συναυλία της στο Θέατρο Άλσος, κάθε εμφάνιση της Δέσποινας γίνεται από τη μία... στυλιστικό talk-of-the-town κι από την άλλη όλοι μιλάνε για το κορμί και την φρεσκάδα της. Δες, λοιπόν, κι εσύ τα πιο αισθησιακά της looks μέσα στα χρόνια που κέρδισαν (δικαίως) τις εντυπώσεις.

βανδή μεταλλική φόρμα

ndp photo agency

Με ολόσωμη metallic φόρμα Celia Kritharioti.

βανδή ασπρόμαυρα

ndp photo agency

Το κλασικό ασπρόμαυρο είναι αγαπημένη της επιλογή.

βανδή μάξι φόρεμα

ndp photo agency

Με μάξι glam τουαλέτα με βαθύ σκίσιμο στους μηρούς.

βανδή μπλε φόρμα

ndp photo agency

Με μπλε μεταλλιζέ ολόσωμη φόρμα με ανοιχτή πλάτη.

βανδή πράσινη φόρμα

ndp photo agency

Με πράσινη ολόσωμη φόρμα και metallic bralette.

βανσή συναυλία

ndp photo agency

Tο animal print σε όλο του μεγαλείο, με τα cut-outs να εντυπωσιάζουν.

βανδή μίνι φόρεμα

ndp photo agency

Ένα μίνι φόρεμα με κρύσταλλα και στρας αναδεικνύει το αγαλματένιο της κορμί.

βανδή βίσση

ndp photo agency

Με ολόσωμη metallic φόρμα Celia Kritharioti και κοψίματα στη μέση και το στήθος.