Η επική απάντηση του Γαβαλά στα σχόλια για την εμφάνιση της Βανδή: «Εγώ είμαι παππούς όλων αυτών»

«Μετά το δεύτερο μπουκάλι αγάπη που ακούμε τα σουξέ, τι μας νοιάζει το ντύσιμο;»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Η επική απάντηση του Γαβαλά στα σχόλια για την εμφάνιση της Βανδή: «Εγώ είμαι παππούς όλων αυτών»

Χαμός προκλήθηκε πριν από λίγες ημέρες με την Δέσποινα Βανδή. Αφορμή στάθηκε η "καυτή" εμφάνιση της στα μπουζούκια όπου εμφανίζεται φέτος. Διατηρώντας ένα εκπληκτικό κορμί, μπορεί να φορά ότι θέλει, αφού και τα πιο δύσκολα συνολάκια, ταιριάζουν τέλεια στις αναλογίες της.

Η τραγουδίστρια λοιπόν, αλλάζει δυο σύνολα στο νυχτερινό κέντρο. Το πρώτο είναι ένα μίνι κατακόκκινο φόρεμα με "καυτά" ανοίγματα στο πλάι και στο μπούστο και το δεύτερο ένα μαύρο σύνολο που μοιάζει λες και είχε ζαρτιέρες (δείτε φωτογραφίες).

Στα social media λοιπόν, η Δέσποινα Βανδή δέχτηκε πάρα πολλά αρνητικά σχόλια, με τα περισσότερα να σχολιάζουν και την ηλικία της. Συγκεκριμένα, να λένε πως πρέπει να φοράει ρούχα που να ταιριάζουν περισσότερο στη δική της ηλικία (δείτε εδώ τι γράφτηκε).

Σχετικά τοποθετήθηκε και η Σίλια Κριθαριώτη η οποία είναι εκείνη που έχει σχεδιάσει τα δυο ρούχα και έχει ντύσει την τραγουδίστρια.

Το σχόλιο του Λάκη Γαβαλά για την Δέσποινα Βανδή

Ο Λάκης Γαβαλάς λοιπόν ρωτήθηκε από τους δημοσιογράφους σε δημόσια έξοδο του σχετικά με το περιστατικό. Ο σχεδιαστής απάντησε με το δικό του χιουμοριστικό τρόπο.

«Τι πρέπει να κάνω εγώ για τα σχόλια για το ντύσιμο της Δέσποινας Βανδή; Να την πάρει να την πάει στην Γαλλία όταν κάνει τα show, να την βάλει στην πασαρέλα και εκεί μπορεί να της βάλει ότι θέλει. Σε ένα μαγαζί που ο άλλος πρέπει να είναι άνετος γιατί έχει μικρόφωνα, εγώ θα της έβγαζα κάτι πιο απλό ας πούμε. Μετά το δεύτερο μπουκάλι αγάπη που ακούμε τα σουξέ, τι μας νοιάζει το ντύσιμο;», ανέφερε αρχικά.

«Αν λένε τα σχόλια για την ηλικία της, θα πρέπει να φύγω εγώ γιατί είμαι παππούς όλων αυτών» συμπλήρωσε με χιούμορ.