Μοίραζε μελομακάρονα και υπονοούμενα - Διαφορετική η Ελένη Μενεγάκη στην έναρξη της εκπομπής της σήμερα (13/11)

Τι συνέβη;

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Μοίραζε μελομακάρονα και υπονοούμενα - Διαφορετική η Ελένη Μενεγάκη στην έναρξη της εκπομπής της σήμερα (13/11)

Με γιορτινή διάθεση μπήκε στο πλατό του MEGA κατά την έναρξη της "Ελένης" σήμερα 13/11 η Ελένη Μενεγάκη, κρατώντας στα χέρια της ένα κουτί με μελομακάρονα. Αμέσως ξεκίνησε να τα μοιράζει στους συνεργάτες της μπροστά και πίσω από τις κάμερες!

Μαζί με τα γλυκά, όμως, μοίραζε και υπονοούμενα, αφού ζήτησε από τους ανθρώπους γύρω της, αλλά και τους ανθρώπους στη ζωή της και στον χώρο της τηλεόρασης γενικότερα, να περάσουν την υπόλοιπη ημέρα με ηρεμία, χωρίς εντάσεις, οι οποίες είναι όλο και περισσότερες το τελευταίο διάστημα.

Οι σπόντες της Ελένης Μενεγάκη

«Έτρωγα σε όλη τη διαδρομή μελομακάρονα. Δεν έχουν μείνει πολλά, αλλά είναι ό,τι πιο γλυκό», είπε αρχικά και συνέχισε να λέει τριγυρνώντας στο πλατό: «Έλα να σας γλυκάνω λίγο… Παρακαλώ πάρα πολύ ημέρα καλοσύνης, ακόμα και αν είναι δύσκολο, ας δείχνουμε τον καλό μας εαυτό. Έλα να μελώσουμε λίγο να λέμε καλά πράγματα και ωραία, αν και εμείς εδώ σε αυτή την εκπομπή η προσπάθειά μας είναι πάντα να είμαστε με έναν τρόπο από τη… γλυκιά πλευρά της ιστορίας».

Δείτε επίσης: «Θέλω να πω στην Ελένη Μενεγάκη...» - Το τηλεφώνημα της Φαίης Σκορδά στον Δημήτρη Ουγγαρέζο

Το σχόλιο τηλεθεάτριας που την έβγαλε έξω από τα ρούχα της

Ένα αδιανόητο περιστατικό συνέβη στον αέρα του MEGA κατά τη διάρκεια της εκπομπής "Ελένη" στις 8/11, που έβγαλε την παρουσιάστρια κυριολεκτικά έξω από τα ρούχα της. Πιο συγκεκριμένα, την ώρα που η Ελένη Μενεγάκη συζητούσε με τηλεθεάτριά της, μία ατάκα για την ηλικία της την έκανε να βγάλει το σακάκι της, να το πετάξει να ζητήσει αμέσως να περάσουν σε διαφημίσεις.

«Αυτή η ζέστη είναι απίστευτη εδώ, έχουμε και τουρισμό πάρα πολύ! Κολυμπάνε πολλοί κιόλας, βεβαίως», εξομολογήθηκε αρχικά η τηλεθεάτρια, με την παρουσιάστρια να την ρωτά: «Εσύ μπαίνεις; Γιατί ακούω να μιλάς για τους άλλους;» και η ίδια της απάντησε: «Είμαι λίγο γιαγιούλα εγώ και δεν...».

Δείτε επίσης: «Μαρία μου, Μαρία μου...» - Το σχόλιο της Ελένης Μενεγάκη για τους γιους της Μπακοδήμου και η αναφορά στην "πιο περιζήτητη πεθερά"

Τότε είναι η στιγμή που η Ελένη Μενεγάκη έγινε έξαλλη, στο πλαίσιο της πλάκας και επέμεινε να μάθει: «Βρε, άσε τα γιαγιούλα τώρα... Θα μου πεις καμιά ηλικία και θα πέσω λιπόθυμη» και η τηλεθεάτρια της δήλωσε: «50 είμαι». «Ε, όχι και γιαγιούλα! Ε, όχι! Διαφημίσεις!», φώναξε τότε η οικοδέσποινα του Μεγάλου Καναλιού, πετώντας το μπλέιζερ της, με τα μικρόφωνα να φεύγουν από την θέση τους.

Μενεγάκη σοκ ηλικία

Αξίζει να σημειωθεί πως η Ελένη Μενεγάκη είναι 54 ετών και, μάλιστα, τα έκλεισε πριν από λίγες ημέρες.