«Ωραία, θα ξεκινήσω τη Δευτέρα έτσι...» - Το συγκινητικό βίντεο που έκανε την Κατερίνα Ζαρίφη να "λυγίσει"

Δείτε το βίντεο

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
«Ωραία, θα ξεκινήσω τη Δευτέρα έτσι...» - Το συγκινητικό βίντεο που έκανε την Κατερίνα Ζαρίφη να

"Έσπασε" η Κατερίνα Ζαρίφη on air, κατα τη διάκρεια ενός συγκινητικού αποσπάσματος από τον Μαραθώνιο της Αθήνας, που προβλήθηκε στην εκπομπή της Οδός Ζαρίφη 2, το μεσημέρι της Δευτέρας 13/11, το οποίο μάλιστα κάνει και τον γύρο του διαδικτύου.

Το συγκινητικό βίντεο που έκανε την Κατερίνα Ζαρίφη να "λυγίσει"

Στο τρυφερό στιγμιότυπο μια ηλικιωμένη, η κυρία Μαίρη, στέκεται στην άκρη του δρόμου και εμψυχώνει όλους τους μαραθωνοδρόμους. Η Κατερίνα Ζαριφη παρακολούθησε με το βίντεο δεν μπόρεσε να κρύψει τη συγκίνησή της.

Δείτε επίσης: Κατερίνα Ζαρίφη για Γιώργο Λιάγκα: «Το χιούμορ είναι σαν την γέυση! Τρως σπανακόρυζο και σου αρέσει ή το τρως και...»

«Ωραία, θα ξεκινήσω τη Δευτέρα έτσι... Κορίτσι μου. Κυρία Μαίρη, είσαι πολύ θεά. Αυτό μόνο. Γιατί ήταν όλοι παιδιά της, κατάλαβες;» είπε συγκινημένη η Κατερίνα Ζαρίφη.

Δείτε εδώ το απόσπασμα:

Η απάντηση της για το bodyshaming

«Έχω μεγάλη ευαισθησία στο bullying στον ρατσισμό. Έχω τραβήξει χειρόφρενο στο αυτοκίνητο, έχω κατέβει και έχω πλακωθεί στον δρόμο για αυτό. Χάνω τον έλεγχο όταν βλέπω σε παιδιά και σε ανθρώπους μεγάλης ηλικίας. Πρέπει να απαντάμε, είναι σκουλικάκια που τρώνε την ψυχή μας αυτά. Δεν τα δέχομαι καθόλου αυτά τα δύο», σχολίασε αρχικά η Κατερίνα Ζαρίφη.

Στην συνέχεια απάντησε σχετικά με την δήλωση του Περικλή Κονδυλάτου περί κιλών, που προκάλεσαν σάλο, κάνοντας παράλληλα και μια αποκάλυψη: «Ήταν στο όριο οι δηλώσεις του Περικλή Κονδυλάτου. Δέχομαι ότι η αισθητική του καθένα είναι υποκειμενική. Είναι κάτι σαν τη γεύση η αισθητική. Εγώ είμαι υπέρμαχος να φοράμε και να είμαστε όπως γουστάρει ο καθένας. Ξέρω ανθρώπους που δεν έχουν κάνει μπάνιο 20 χρόνια γιατί ντρέπονται για το σώμα τους. Το πέρασα επί Πρωινού Καφέ με τον Νίκο Μουτσινά. Μας είχαν αλλάξει τα φώτα οι εκπομπές, αναρωτιόμουν "αυτή είμαι εγώ". Μιλάμε για βρισίδι όχι αστεία. Σκέφτηκα να κινηθώ νομικά, αλλά μετά έγινα πιο σκληρή και αγνόησα αυτούς τους ανθρώπους.

Μεγάλος σε ηλικία δημοσιογράφος τότε, έλεγε ότι είναι άσχημοι χοντροί, δεν γίνεται να αναλάβουν τον Πρωινό Καφέ. Με έκανε να καταλάβω εκείνη την εποχή ότι έτσι είναι. Χαίρομαι που δεν κινήθηκα νομικά, γιατί έτσι θα έδινα αξία σε αυτόν που εκφράζει την άποψη αυτή. Τότε ζούσε και ο μπαμπάς μου και σκεφτόμουν πώς θα το πάρουν οι γονείς μου. Όταν εκφέρεις μία γνώμη κυρίως για την εξωτερική εμφάνιση, πρέπει να σκέφτεσαι ότι ο άνθρωπος αυτός περιβάλλεται από άλλους ανθρώπους».