Αποκλειστικά στο youweekly.gr - Ελίζαμπεθ Ελέτσι: Ποιος θα την πάει στην εκκλησία

Ο άντρας που επέλεξε να την παραδώσει στον γιατρό της!

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Φωτογραφία αρχείου: NDP Photo Agency
Φωτογραφία αρχείου: NDP Photo Agency

Πρώτο το youweekly.gr σας μετέφερε την ευχάριστη είδηση του γάμου της Ελίζαμπεθ Ελέτσι, την οποία γνωρίσαμε καλύτερα μέσα από τα ρεπορτάζ του Mykonos Live TV, και το Survivor. Σήμερα επανερχόμαστε με όλες τις λεπτομέρειες για τις 9 Δεκεμβρίου, την ημέρα δηλαδή που θα ανταλλάξει όρκους αιώνιας πίστης και αφοσίωσης με τον παθολόγο γιατρό Νεκτάριο Λεμονίδη, ο οποίος μπήκε στη ζωή της έτσι ξαφνικά και έφερε τα πάνω-κάτω.

Εφόσον βρισκόμαστε στην τελική ευθεία, οι εκκρεμότητες κλείνουν σιγά-σιγά. Το ραντεβού με τους προσκεκλημένους έχει δοθεί στο Μαρκόπουλο, και συγκεκριμένα στο κτήμα «Πολυχώρος Ονείρων», με την τελετή να πραγματοποιείται στην εκκλησία της Αγίας Σκέπης εντός του κτήματος. Σύμφωνα με ανθρώπους κοντά στο ζευγάρι, είναι ιδιαίτερα χαρούμενοι για τη σημειολογική σημασία του ναού, αφού ο γάμος θα γίνει ανήμερα της Αγίας Άννας, της μητέρας της Παναγίας, ενώ Σκέπη είναι ακόμα ένα όνομα που έχει δοθεί στην Υπεραγία Θεοτόκο.

Όσον αφορά το ενδυματολογικό κομμάτι, η νύφη έχει κατασταλάξει σε τρία επικρατέστερα νυφικά από τον οίκο Fedra Collection, σε επιμέλεια της Μαρίας Θεοδωρίδου. Και επειδή τελικά θα επιλέξει μόνο ένα, μην εκπλαγείτε αν τη δείτε με άλλα δύο φορέματα στη δεξίωση, ενώ υπάρχει το σενάριο να φορέσει και τρίτο. Από την άλλη πλευρά, επικρατέστερος οίκος για να ντύσει τον γαμπρό είναι ο Nikos-Takis, ενώ την ίδια υπογραφή αναμένεται να φέρει και το κοστούμι του ανθρώπου που θα συνοδεύσει την Ελίζαμπεθ Ελέτσι στην εκκλησία...

Vegas
Οι Vegas, Zeraw και DJ Airth, στη βάφτιση του γιου της Μελίνας Μακρή (πρώην μέλος του συγκροτήματος) και του Φράνκι Λούβαρη

Ο Zeraw θα συνοδέψει την Ελίζαμπεθ στην εκκλησία

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες, αυτός δεν είναι άλλος από τον παιδικό της φίλο και αναγνωρισμένο Αφροέλληνα ράπερ, τον Zeraw. Όπως συνεχίζουν οι ίδιες πηγές, γνωρίζονται για περισσότερα από 20 χρόνια, από την εποχή που εκείνος βρισκόταν στους Tang-Ram, συνεργάστηκε μαζί του στο βίντεο κλιπ του κομματιού «Κούνα το», και φυσικά διατήρησαν επαφές και όταν μεταπήδησε στους Vegas, με την Ελίζαμπεθ να συνεχίζει να κάνει εμφανίσεις σε διάφορα τραγούδια τους.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι Vegas αναμένεται να τραγουδήσουν και στη δεξίωση, με την original τραγουδίστριά τους, την Μελίνα Μακρή να είναι επίσης προσκεκλημένη. Πρωταγωνιστικό ρόλο στο μικρόφωνο θα έχει και ο Τριαντάφυλλος, αλλά το συγκρότημα θα έχει έντονη παρουσία και πέρα απ' το μουσικό κομμάτι, αφού κουμπάρα από την πλευρά της νύφης θα είναι η Μαριάννα Σάννι, σύζυγος του DJ Airth.

Τα προσκλητήρια σε λίγο θα ξεκινήσουν να μοιράζονται με αποδέκτες πολλούς αγαπημένους φίλους και συνεργάτες των μελλόνυμφων. Εξυπακούεται ότι η παρουσία των πρώην συμπαικτών της Ελίζαμπεθ στο Survivor αναμένεται να είναι έντονη στα τραπέζια των καλεσμένων, ενώ δεν αποκλείεται με αφορμή αυτό το ευχάριστο γεγονός να έχουμε συνάντηση μετά από καιρό για παλιούς γνωστούς και φίλους.

Μαριάννα Σάννι
Η Μαριάννα Σάννι, μέλλουσα κουμπάρα της Ελίζαμπεθ Ελέτσι και σύζυγος του DJ Airth