Ο ιδιαίτερος τρόπος που γνώρισε η Ελίζαμπεθ Ελέτσι τον μέλλοντα σύζυγό της - Πόσο καιρό κρατάει η σχέση τους και πότε παντρεύονται

Ετοιμάζεται να ντυθεί νύφη!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Δεν πάει πολύς καιρός, που εμείς πρώτοι από το Youweekly.gr σας αποκαλύψαμε, πως η Ελίζαμπεθ Ελέτσι πρόκειται να παντρευτεί πολύ σύντομα (δείτε εδώ αναλυτικά) τον εκλεκτό της καρδιάς της, Νεκτάριο Λεμονίδη.

Την Δευτέρα (13/11) η Ελίζαμπεθ Ελέτσι βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή Fay's Time με την ίδια να μιλάει για το γάμο της, την πρόταση γάμου, πως φαντάζεται το μυστήριο, καθώς παράλληλα αποκάλυψε και άγνωστες πτυχές της γνωριμίας της με τον μέλλοντα σύζυγό της.

Οι αποκαλύψεις της Ελίζαμπεθ Ελέτσι για τη γνωριμία με τον μέλλοντα σύζυγό της

Οι δύο τους λοιπόν γνωρίστηκαν αρχικά από το instagram, καθώς ο παθολόγος την ακολουθούσε εκεί και στη συνέχεια την προσέγγισε μέσω του μαγαζιού της. Το ζευγάρι να τονίσουμε εδώ, πως είχε έναν κοινό γνωστό και μάλιστα αυτός ήταν το πρόσωπο, τους έφερε πιο κοντά. Είναι 6 μήνες ζευγάρι και όπως αποκάλυψε η Ελέτσι θα ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας στις 9 Δεκεμβρίου στις 6 το απόγευμα!

Το εντυπωσιακό μονόπετρο της Ελίζαμπεθ Ελέτσι

Μια πολύ ευτυχισμένη περίοδο στη ζωή της φαίνεται ο διανύει τον τελευταίο καιρό η Ελίζαμπεθ Ελέτσι, στη προσωπική της ζωή και αυτό αναμφισβήτητα βγαίνει προς τα έξω.

Η πρώην παίκτρια του Survivor, με μία ανάρτηση της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, ανακοίνωσε στους διαδικτυακούς της φίλους, ότι παντρεύεται και μάλιστα στη φωτογραφίας φαίνεται και το εντυπωσιακό της μόνοπετρο. Υπενθυμίζουμε, ότι πρώτο το youweekly.gr είχε μοιραστεί τα ευχάριστα νέα με τους αναγνώστες του.

Το ζευγάρι είναι μαζί μόλις εδώ και πέντε μήνες, εκείνος ακούει στο όνομα Νεκτάριος και είναι παθολόγος σε δημόσιο κεντρικό νοσοκομείο της Αθήνας. Γνωρίστηκαν μέσω κοινής παρέας, και ο έρωτάς τους ήταν κεραυνοβόλος, έδεσαν από την πρώτη στιγμή και έκτοτε δεν χώρισαν ποτέ, ενώ λίγο καιρό πριν η μέλλουσα νύφη γνώρισε και το συγγενικό περιβάλλον του.