«Απείχα για ένα διάστημα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ήμουν...» - Οι αποκαλυπτικές δηλώσεις του Αναστάσιου Ράμμου

«Τελικά δεν προχώρησε η συνεργασία με τον Ηλία Βρεττό...»

Γιώτα Πεπαρίδη
Youweekly Editor
NDP
NDP

Ο δημοφιλής τραγουδιστής, Αναστάσιος Ράμμος, πραγματοποίησε δημόσια βραδινή έξοδο και παραχώρησε δηλώσεις στις τηλεοπτικές κάμερες, που παρουσιάστηκαν σήμερα, Δευτέρα 13 Νοεμβρίου, από την εκπομπή "Happy Day", που προβάλλεται μέσα από τη συχνότητα του τηλεοπτικού σταθμού του Alpha.

Οι δηλώσεις του Αναστάσιου Ράμμου

«Απείχα για ένα διάστημα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ήμουν στο χωριό, αλλά δε θέλω να συζητήσω τώρα το λόγο που απείχα. Θα έρθει η ώρα και η στιγμή που θα μιλήσω για αυτό, έχει να κάνει με μία προσπάθεια, που κάνω. Θα έρθει η στιγμή και θα τα πω όλα, αν είναι σοβαρός ο λόγος.

Τελικά δεν προχώρησε η συνεργασία με τον Ηλία Βρεττό. Ήταν καθαρά επαγγελματικοί οι λόγοι, δεν έχει να κάνει με τσακωμούς. Απλώς δεν τα βρήκαμε, Παρακολουθώ την εκπομπή του, του είχα πει και του ίδιου, επειδή τον αγαπάω πολύ και είναι φοβερός, "ότι είναι ο εαυτός του, μου αρέσει πολύ"», είπε ο τραγουδιστής στις κάμερες.

Η αποκάλυψη του τραγουδιστή για την προσωπική του ζωή

Στην εκδήλωση της Panik Concert 2023, όπου παρευρέθηκαν πολλά και λαμπερά πρόσωπα της εγχώριας showbiz (δείτε εδώ αποκλειστικές φωτογραφίες από το μπλε χαλί), ανάμεσά τους και ο τραγουδιστής. Εκεί τον εντόπισε και η κάμερα της εκπομπής Mega Καλημέρα και έτσι ο ίδιος απάντησε σε μερικές ερωτήσεις για το κανάλι.

Ο τραγουδιστής μίλησε πρόσφατα για την καριέρα του ως παρουσιαστής, όμως προχώρησε και σε πιο προσωπικές δηλώσεις, απαντώντας για τη σχέση του η οποία έληξε, αλλά και για το φλερτ που δέχεται από άνδρες και την αντίδρασή του σε αυτό.

«Με χίλια θα έκανα ξανά παρουσίαση, πολύ πιο ώριμα και πολύ πιο ήρεμα. Σε πάνελ δεν νομίζω να με βλέπατε γιατί δεν ξυπνάω τόσο νωρίς», είπε αρχικά και έπειτα δήλωσε: «Με φλερτάρουν έξω και μέσα! Προτιμώ να φλερτάρω εγώ, αλλά μου αρέσει το φλερτ. Με φλερτάρουν και φλερτάρω. Εννοείται ότι δέχομαι φλερτ και από άντρες και κάνω κι εγώ φλερτ σε άντρες, γιατί όταν δίνεις πρέπει και να παίρνεις».

«Αυτή την περίοδο είμαι μόνος μου. Βασικά, πάντα είμαι μόνος μου εγώ. Είμαι πολύ μικρός ακόμα για γάμο», κατέληξε.