Πλημμυρισμένο το δωμάτιο του μαιευτηρίου με μπαλόνια - Η πρώτη ανάρτηση της Μαρίας Καρλάκη μετά τη γέννηση του γιου της

Το δημόσιο ευχαριστώ της

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Πριν από λίγες ημέρες ανακοινώθηκαν τα ευχάριστα για τη ζωή της Μαρίας Καρλάκη, η οποία γέννησε και έφερε στη ζωή το πρώτο της παιδί, ένα υγιέστατο αγοράκι, το οποίο έχει πάρει την απόφαση να το μεγαλώσει μόνη της.

Δείτε επίσης: Αυτός ήταν ο επιχειρηματίας σύντροφός της

Την Δευτέρα (13/11) η Μαρία Καρλάκη έκανε την πρώτη της ανάρτηση μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram και πιο συγκεκριμένα δημοσίευσε φωτογραφία μέσα από το ιδιωτικό μαιευτήριο, βρίσκεται.

Η πρώτη ανάρτηση της Μαρίας Καρλάκη μετά τη γέννηση του γιου της

Η χαρά της τραγουδίστριας, όπως είναι φυσικό είναι μεγάλη. Με τη σειρά της λοιπόν, θέλησε να ευχαριστήσει για τη φιλοξενία το μαιευτήριο, που γέννησε, καθώς και φιλικό ζαχαροπλαστείο, που γέμισε το δωμάτιο της με άσπρα - μπλε μπαλόνια και γλυκά.

Καρλάκη - Γέννα
karlaki_maria - Instagram

«Θα μεγαλώσω μόνη μου το παιδί μου»

«Έχω μία πολύ καλή εγκυμοσύνη, αν εξαιρέσω ένα θέμα στην αρχή της. Ο καιρός κοντεύει και ανυπομονώ να πάρω τον γιο μου αγκαλιά. Θα γεννήσω τον Νοέμβριο, το μωρό θα βγει σκορπιός σαν τη μαμά του. Μόλις έμαθα πως είμαι έγκυος έβαλα τα κλάματα, γιατί είναι κάτι το οποίο δεν προσπαθήσαμε καν να γίνει. Θεωρώ ότι αυτό το παιδάκι είναι θεόσταλτο. Ο Τριαντάφυλλος είχε καταλάβει πως είμαι έγκυος πριν καν το μάθω εγώ. Ήμασταν στη Γερμανία, είχαμε βγει και δεν ήθελα να πιω και μου λέει "Τι κάνεις; Έγκυος είσαι; Να δεις που είσαι". Είχα μια μέρα καθυστέρηση».

Όσον αφορά στα αρνητικά σχόλια που δέχθηκε κάτω από την φωτογραφία με την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης, επισήμανε: «Οι άνθρωποι που βρίσκονται στα φώτα της δημοσιότητας αντιμετωπίζουμε τα ψυχολογικά των άλλων».

Στη συνέχεια, ανέφερε: «Ο πατέρας του παιδιού μου έβαλε τα κλάματα μόλις άκουσε πως είμαι έγκυος, γιατί το ήθελε πάρα πολύ. Δεν είμαι μαζί με τον πατέρα του παιδιού μου, μπορώ να μεγαλώσω μόνη μου το παιδί μου. Είμαι πάρα πολύ δυνατή. Θεωρώ ότι οι πολλές ευκαιρίες δεν παίρνουν τόπο, αλλά ποτέ δεν ξέρεις αν θα είμαστε πάλι μαζί. Με στενοχωρεί όταν σκέφτομαι πως πρέπει να εξηγήσω στο παιδί μου γιατί δεν είμαι μαζί με τον μπαμπά του. Μπορεί να αλλάξουν τα πράγματα και να είμαστε ξανά μαζί ή να είμαι με κάποιον άλλο άνθρωπο. Το όνομα του παιδιού μου θα είναι Ραφαήλ κα τα βαφτίσια θα γίνουν στη Μυτιλήνη. Σε πέντε χρόνια θα ήθελα να έχω την οικογένειά μου και να κάνω και δεύτερο παιδί» (δείτε εδώ πώς εξαφανίστηκε ο πρώην της μετά την εγκυμοσύνη).