Με sport look και καπέλο: Η Ιωάννα Τούνη πήγε σε αγώνα του NBA με το μικρό Πάρη

Ο γιος της το διασκέδασε...

Γιώτα Πεπαρίδη
Youweekly Editor
NDP
NDP

Στη Νέα Υόρκη, βρίσκεται εδώ και λίγες ημέρες, η αγαπημένη influencer, Ιωάννα Τούνη, μαζί με το γιο της, Πάρη, και χωρίς τον αγαπημένο της, Δημήτρη Αλεξάνδρου (δείτε εδώ για ποιο λόγο δεν πήγε μαζί τους). Παρόλα αυτά, φαίνεται, πως εκείνη και το παιδί της περνάνε πολύ καλά μαζί και κάνουνε πολλές και διαφορετικές ασχολίες, όπως ενημερώνει του διαδικτυακούς της φίλους μέσα από τους προσωπικούς της λογαριασμούς στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Έτσι και πρόσφατα, αποκάλυψε με ανάρτησή της με τη μορφή video story, ότι πήγανε σε αγώνα του NBA, κάτι που έκανε πολύ χαρούμενο το μικρό. Εκείνη επέλεξε να ντυθεί πιο sporty για τον αγώνα, ενώ φόρεσε και καπέλο της ομάδας, που υποστήριζαν, των "KINCKS".

Οι δημοσιεύσεις της Ιωάννας Τούνη από τον αγώνα του NBA που παρακολούθησε με τον Πάρη

Φωτογραφίες και βίντεο από το ταξίδι της Τούνη στην Νέα Υόρκη

Η επιχειρηματίας μετά την Βουδαπέστη για επαγγελματικό σκοπό, ετοίμασε και πάλι βαλίτσες και έκανε μια ημέρα ταξίδι με προορισμό τη Νέα Υόρκη. Μέσα μάλιστα από τα social media, μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους τις όμορφες στιγμές που περνάει.

Μπορεί την πρώτη ημέρα να έπεσε θύμα κλοπής και να έπεσε λίγο η ψυχολογία της, ωστόσο, αυτό δεν την κράτησε πίσω από το να χαρεί το ταξίδι αυτό στην πόλη που δεν κοιμάται ποτέ.

Όπως έχει μοιραστεί στο Instagram, μένει σε ένα ξενοδοχείο πάνω από την Times Square και η θέα από το παράθυρο του δωμάτιου της είναι εκπληκτική. Συγκάτοικοί της είναι η ξαδέρφη της, αλλά και ο γιος της Πάρης.

Μαζί τους φίλους της και τον μπέμπη, κάνει βόλτες σε πολυσύχναστους δρόμους και πάρκα, ενώ καθημερινά επισκέπτονται γνωστά και ακριβά εστιατόρια. Μάλιστα, ο φίλος της Steve στο Tik Tok αποκαλύπτει και πόσο πληρώνουν συνολικά στο τέλος.

Η Ιωάννα Τούνη στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram έχει κάνει πολλά αναρτήσεις σχετικά με το ταξίδι της και το πόσο όμορφα περνάει.

@steve.toumpas

ΔΕΙΤΕ ΛΙΓΟ ΘΕΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ.! 🇺🇸🇺🇸 #roomtour #usa #newyork #timesquare #view #fy #fyp #foryoupage #viralvideo

♬ πρωτότυπος ήχος - Steve.89_
@steve.toumpas

Must visit ✅ #newyork #newyorkcity #usa #food #taodowntown #fy #fyp #foryoupage

♬ πρωτότυπος ήχος - Steve.89_
@steve.toumpas

Must visit burger Joint.! #newyork #newyorkcity #burger #fyfyp #fyp #foryoupage #tiktokusa #viralvideo #food

♬ πρωτότυπος ήχος - Steve.89_

Ιωάννα Τούνη Αμερική

Ιωάννα Τούνη Αμερική