Η Μαμά μου μαγειρεύει καλύτερα από τη δική σου: Έφτυσε το φαγητό ο Έκτορας Μποτρίνι

«Εδώ μάλλον κατ@@ρησε όλη η Αθήνα...»

Γιώτα Πεπαρίδη
Youweekly Editor
Η Μαμά μου μαγειρεύει καλύτερα από τη δική σου: Έφτυσε το φαγητό ο Έκτορας Μποτρίνι

Σήμερα, Δευτέρα 13 Νοεμβρίου, ένα νέο επεισόδιο της μαγειρικής εκπομπής, "Η μαμά μου μαγειρεύει καλύτερα από τη δική σου", η οποία προβάλλεται μέσα από τη συχνότητα του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΪ, παρακολουθήσαμε. Ο γνωστός σεφ, Έκτορας Μποτρίνι, ο οποίος συμμετέχει στο παιχνίδι ως κριτής, έφτυσε το φαγητό, που έφτιαξε παίκτης.

Έφτυσε το φαγητό του ο Έκτορας Μποτρίνι στο "Η Μαμά μου μαγειρεύει καλύτερα από τη δική σου"

Σκορδαλιά έπρεπε να κλήθηκαν να μαγειρέψουν οι παίκτες, έτσι ένας από αυτούς αποφάσισε να κάνει το παραδοσιακό πιάτο "Μπακαλιάρο με σκορδαλιά". Κάτι που δεν άρεσε καθόλου στον κριτή- σεφ του παιχνιδιού.

Δείτε επίσης: Από το Big Brother στο "Η μαμά μου μαγειρεύει καλύτερα από τη δική σου" - Ανανεωμένη με κοντά ξανθά μαλλιά

«Κρίμα! Ο μπακαλιάρος είναι πολύ ωραία τηγανισμένος, αλλά έχει όλο το αλάτι της Μεσογείου. Πριν φτάσει στον ουρανίσκο, χτυπάνε όλα στο κόκκινο και σου λένε καλό ταξίδι. Κρίμα! Λένε ότι όποιος κατουράει στη θάλασσα, θα το βρει στο αλάτι. Εδώ μάλλον κατούρησε όλη η Αθήνα. Τόσο αλμυρό είναι», είπε με έντονη την απογοήτευση στο πρόσωπό του.

Η παλαιότερη αντίδραση του Έκτορα Μποτρίνι όταν δοκίμασε πιάτο διαγωνιζόμενης

Την Παρασκευή 22/9 είδαμε στο ''Η μαμά μου μαγειρεύει καλύτερα από τη δική σου'' να διαγωνίζεται ο Λευτέρης, ο οποίος ακολουθούσε τις οδηγίες της πεθεράς του Μήνας, σε μία συνταγή, που στη συνέχεια δοκίμασε ο σεφ.

Δείτε επίσης: Από τις πίστες με την ποδιά του ''Η μαμά μου μαγειρεύει καλύτερα από τη δική σου'' - Γνωστή τραγουδίστρια στο διαγωνισμό του ΣΚΑΪ

Το πιάτο, που έφτιαξε ο παίκτης σύμφωνα με όσα του έλεγε η μητέρας της συζύγου του ήταν ''μπεκρή μεζέ με άγριο ρύζι''. Στη συνέχεια, το πιάτο έφτασε στο γνωστό σεφ, ο οποίος έκανε για μία ακόμη φορά τον αφοπλιστικό, όλο νόημα σχολιασμό του.

«Ανάλατο, αλλά αυτό δεν είναι τίποτα, το ρύζι είναι ωμό, σαν να καταπίνεις μια χούφτα ούπα, το κρέας είναι ωμό,, βρασμένο εξωτερικά, αλλά μέσα είναι ωμό, ανάλατο...ένα πιάτο, που δε χρειάζεται πολλά, λόγια, η εικόνα μιλάει από μόνη της, δε νομίζω, ότι υπάρχει λόγος να τι δοκιμάσω. Το μόνο, που έχω να πω είναι, πως αυτό το πιάτο δε χρειάζεται μαχαιροπίρουνο, αλλά λουράκι να μη σου φύγει», είπε ο Έκτορας Μποτρίνι.