Σοφία Αρβανίτη: «Η συνεργασία μου με τον...» - Η άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη της τραγουδίστριας

«Σταθμός της ζωής μου ήταν...»

Γιώτα Πεπαρίδη
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η γνωστή και αγαπημένη τραγουδίστρια, Σοφία Αρβανίτη, παραχώρησε μία βαθιά εξομολογητική συνέντευξη, στην εκπομπή "Πρωινό Σουσού", η οποία προβάλλεται μέσα από τη συχνότητα του τηλεοπτικού σταθμού Open, και το δημοσιογράφο, Ποσειδώνα Γιαννόπουλο. Μεταξύ άλλων μίλησε για τις επαγγελματικές της συνεργασίες, αλλά και την απώλεια του αδερφού της (δείτε εδώ τι είχε αποκαλύψει για τη σχέση της με το Μιχάλη Ρακιντζή).

Οι αποκαλυπτικές δηλώσεις της Σοφίας Αρβανίτη

«Σταθμός της ζωής μου ήταν, όταν λίγο μετά τα εφηβικά μου χρόνια έφυγα από τα δεσμά της οικογένεια, αν και οι δικοί μου ήταν υπέροχοι άνθρωποι, "ήταν λίγο τι θα πει η γειτονιά". Αποφάσισα στα 19 μου να φύγω, ώστε να κάνω τα δικά μου, επειδή έκανα τότε ακόμα χορό. Οι σπουδές μου είναι του κλασσικού χορού. Αντί να κάνω αλητείες, δούλευα και σπούδαζα χορό και τραγούδι.

Ο επόμενος σταθμός είναι η συνεργασία μου με την Bonnie Tyler, προφανώς. Εγώ είμαι η πρώτη ποπ τραγουδίστρια, μετά άρχισε και γινόταν σκυλο- ποπ. Μου ζήτησαν το 2017 από ένα μουσικό παραγωγό της Αμερικής να ενταχθεί σε ένα άλμπουμ αφιερωμένο στη μεγάλη τραγουδίστρια. Η συνεργασία μου με το Βασίλη Παπακωνσταντίνου ήταν σταθμός, επίσης.

Έγινε το 2019, ήταν μία χρόνια κατάσταση και μάλιστα, δε δίστασε ένα χρόνο πριν στις 23 Ιουλίου, που ήταν συμπτωματικά και τα γενέθλιά του, στη φονική πυρκαγιά στο Μάτι να σώσει 73 ανθρώπους, με ένα αλιευτικό σκάφος, που είχε.

Στις ειδήσεις τον έλεγαν ο ψαράς, αλλά ήταν άλλο το επάγγελμα του αδερφού μου. Είχε τρέλα από παιδί με το ψάρεμα κι είχε πάρει ένα αλιευτικό, ένα σοβαρό σκάφος με συστήματα πάνω για να ψαρεύει. Με αυτό έσωσε πολύ κόσμο κι "έφυγε" ένα χρόνο μετά από χρόνιο πρόβλημα υγείας. Όλες οι απώλειες με έχουν στιγματίσει», εξομολογήθηκε στην εκπομπή η δημοφιλής ερμηνεύτρια.

«Μιλάω με τον αδερφό μου που έφυγε από την ζωή»

Η Σοφία Αρβανίτη σε παλαιότερη συνέντευξη της στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου The 2 Night Show το μίλησε, μεταξύ των άλλων, για τον πολυαγαπημένο της αδερφό, ο οποίος όμως έχει φύγει εδώ και καιρό από την ζωή.

Η τραγουδίστρια ξεκίνησε να μιλάει αναφέροντας: «Ακούγεται λίγο κάπως αυτό, αλλά πολλές φορές μιλάω με τον αδελφό μου που έφυγε από τη ζωή. Τον χρειάζομαι στη ζωή μου».

«Υπάρχει σε τραγούδια μου ο αδελφός μου και κυρίως σε ένα πρόσφατο που λέγεται η «Παλιοσκυλού». Υπάρχει λίγο ο αδελφός μου. Σε ένα σημείο λέει, μηχανόβιος αδελφός, ζόρικος από μικρός που καβάλαγε τα αστέρια και τάιζε τα περιστέρια».

Με αφορμή την δήλωση αυτή, ο Γρηγόρης είχε μείνει έκπληκτος αλλά και απορημένος λέγοντας της: «Σε συγκίνησα τώρα, απλά επειδή το ανέφερες» με την ίδια να απαντάει «Δεν πειράζει. Όλα είναι ωραία. Μου αρέσουν. Και που συγκινούμαι είναι οκ».