Θρήνος για τον Ντόναλντ Τραμπ

Η αδερφή του βρέθηκε νεκρή μέσα στο διαμέρισμά της

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
(EUROKINISSI/NATO)
(EUROKINISSI/NATO)

Σύμφωνα με πληροφορίες των New York Times, ο Ντόναλντ Τραμπ που πριν από λίγο καιρό βγήκε ομόφωνα ένοχος για σεξουαλική παρενόχληση (δείτε εδώ τι ακριβώς συνέβη) έχασε την 86χρονη αδερφή του, Μαριάν Τραμπ Μπάρι αφού βρέθηκε νεκρή στο διαμέρισμά της στην πέμπτη Λεωφόρο περίπου στις 4 τα ξημερώματα της Δευτέρας (13/11), χωρίς κάποια ένδειξη τραυματισμού ή επίθεσης.

Ποια ήταν η αδερφή του Ντόναλντ Τραμπ

Η Μπάρι διορίστηκε για πρώτη φορά στο Περιφερειακό Δικαστήριο των ΗΠΑ για την Περιφέρεια του Νιου Τζέρσεϋ από τον Πρόεδρο Ρόναλντ Ρίγκαν το 1983. Το 1999 διορίστηκε στο Εφετείο των ΗΠΑ από τον Πρόεδρο Μπιλ Κλίντον, του οποίου η σύζυγος Χίλαρι Κλίντον , θα αντιμετώπιζε τον αδελφό της στις προεδρικές εκλογές των ΗΠΑ το 2016.

Αποσύρθηκε από το εδώλιο εν μέσω έρευνας για το εάν η ίδια και ο πατέρας της, Φρεντ Τραμπ, και τα αδέρφια της είχαν εμπλακεί σε εικαζόμενες δόλιες φορολογικές και οικονομικές συναλλαγές. Η έρευνα έκλεισε τελικά.

Υπενθυμίζουμε πως, ο Ντόναλντ Τραμπ είναι ο τέταρτος από τα πέντε παιδιά του Φρέντερικ και της Μέρι Ανν Μακ Λεόντ-Τραμπ. Τα αδέρφια του είναι η Μαριάν, ο Φρέντερικ Τζ., η Ελίζαμπεθ και ο Ρόμπερτ Τραμπ. Ο μεγαλύτερος αδερφός του, ο Φρέντερικ Τζ. πέθανε το 1981 από αλκοολισμό, παρά τις προσπάθειες του Ντόναλντ να τον αποτρέψει. Ο ίδιος πάντως, όπως έχει δηλώσει, δεν πίνει. Ο μικρότερος αδερφός του απεβίωσε στις 15 Αυγούστου του 2020, ενώ τώρα έχασε και την 86χρονη αδερφή του.