«Με την σύζυγό μου κοιμόμαστε...» - Ο Δημήτρης Κατριβέσης "έσπασε" τη σιωπή του για τον γάμο και την επανασύνδεση με την Μαριάντα Πιερίδη

Όλη η αλήθεια

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Με την σύζυγό μου κοιμόμαστε...» - Ο Δημήτρης Κατριβέσης

Η Μαριάντα Πιερίδη και ο Δημήτρης Κατριβέσης είναι ένα ζευγάρι που απασχόλησε ιδιαίτερα το τελευταίο διάστημα, καθώς από τη στιγμή που έφτασε μήνυμα στο κινητό της πρώτης όσο βρισκόταν στον αέρα του Καλοκαίρι Yes, με το οποίο ενημερώθηκε πως εκείνος την απατούσε, πολλοί ήταν εκείνοι που μιλούσαν για πιθανό χωρισμό.

Παρόλα αυτά, πριν από λίγες ημέρες κυκλοφόρησε δημοσίευμα της Real News το οποίο ανέφερε πως οι δυο τους είναι και πάλι μαζί και προσπαθούν να σώσουν τον γάμο τους, αφήνοντας πίσω όλα τα εμπόδια, προχωρώντας μαζί. Το δημοσίευμα, μάλιστα, επιβεβαίωσε και η Σταματίνα Τσιμτσιλή, η οποία ανέφερε πως τους είδε στο δρόμο αγκαζέ να περπατούν σαν να μη συμβαίνει τίποτα.

Η απάντηση του Δημήτρη Κατριβέση για τον γάμο του με την Μαριάντα Πιερίδη

Ο σεφ, αν και δεν συνηθίζει να παραχωρεί δηλώσεις και να μιλά στις κάμερες, έκανε μια εξαίρεση σε αυτή του Happy Day σε βραδινή του έξοδο, και με τον τρόπο του, επιβεβαίωσε με τη σειρά του όλα τα παραπάνω. Όταν ρωτήθηκε τι συμβαίνει με την τραγουδίστρια, δηλαδή και όσα γράφονται, απάντησε: «Δεν ασχολούμαι, Η προσωπική ζωή είναι προσωπική ζωή. Με την σύζυγό μου μαζί κοιμόμαστε μαζί ξυπνάμε...».

Δείτε επίσης: «Η αλήθεια είναι ότι η Σταματίνα Τσιμτσιλή μας πέτυχε σε μια στιγμή που...» - Η αποκάλυψη της Πιερίδη για τα τρυφερά τετ α τετ σε έξοδο με τον Κατριβέση

Βίντεο από την έξοδό τους χέρι χέρι

Το πρωί της Δευτέρας 6/11, η εκπομπή Το Πρωινό στον ΑΝΤ1, πρόβαλε ένα βίντεο στο οποίο φαίνεται ότι το ζευγάρι κάνει μια προσπάθεια επανασύνδεσης. Συγκεκριμένα σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Φωτεινής Πετρόγιαννη, οι δυο τους, έκαναν κοινή εμφάνιση σε γνωστό μαγαζί στο κέντρο της Αθήνας.

«Ναι, τα έχουν ξαναβρεί. Βλέπουμε, την Μαριάντα Πιερίδη και τον Δημήτρη Κατριβέση να περπατούν χεράκι - χεράκι στην Πανεπιστημίου. Δεν ξέρουμε τι συζητήσεις έχουν γίνει, το θέμα είναι ότι μια νέα προσπάθεια. Χθες βρέθηκαν σε εκδήλωση στο κέντρο της Αθήνας. Εκεί υπήρχαν πολλοί διάσημοι και μάλιστα οι δυο τους ήταν το "talk of the town". Όταν έφυγαν από το μαγαζί πολλοί συζητούσαν ότι χάρηκαν που τους ξαναείδαν μαζί και έδωσαν μια απάντηση στα όσα συζητάμε για το αν είναι μαζί και είναι καλά», είπε η δημοσιογράφος.

Από την πλευρά του ο Γιώργος Λιαγκας ανέφερε: «Όταν η Μαριάντα έβγαινε και άδειαζε δημόσια τον κύριο Κατριβέση... Άρα λοιπόν πρέπει να αφήνουμε το χρόνο να λειτουργήσει και να δούμε πραγματικά αν αυτά που μας ενώνουν είναι περισσότερα από αυτά που μας χώριζαν κάποια στιγμή. Όταν λοιπόν τα έλεγε αυτά η κυρία Πιερίδη, αυτά έχουν γράψει. Κάποια στιγμή σε έναν επόμενο Καυγά ο κύριος Κατριβέσης θα της πει "τότε με εξέθεσες". Άρα από τη στιγμή που δεν είσαι σίγουρος ότι θα τον χωρίσεις τον άλλον καλό είναι να μην εκθέτεις τα προσωπικά σου».

Δείτε εδώ το βίντεο: