«Ήταν καταστάσεις τις οποίες τις είχα θάψει μέσα μου...» - Η εξομολόγηση της  Άλκηστις Ζιρώ για τις κρίσεις πανικού

«Ήξερα πολύ καλά βαθιά μέσα μου τι είναι αυτό που το δημιουργεί όλο αυτό...»

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
«Ήταν καταστάσεις τις οποίες τις είχα θάψει μέσα μου...» - Η εξομολόγηση της  Άλκηστις Ζιρώ για τις κρίσεις πανικού

Καλεσμένη στην εκπομπή The 2night Show, βρέθηκε το βράδυ της Δευτέρας 14/11, η πρωταγωνίστρια της νέας δραματικής σειράς του ΑΝΤ1, Μετά τη Φωτιά, (δείτε αποκλειστικές φωτογραφίες από την avant premiere) Άλκηστις Ζιρώ. Η ηθοποιός παραχώρησε μια εφ' όλης της ύλης συνέντευξη στον Γρηγόρη Αρναούτογλου, όπου μεταξύ άλλων μίλησε για τις κρίσεις πανικού που κλήθηκε να αντιμετωπίσει.

Η εξομολόγηση της Άλκηστις Ζιρώ για τις κρίσεις πανικού

«Ήταν καταστάσεις, τις οποίες τις είχα θάψει μέσα μου, θεωρώντας ότι οκ το έχω και δεν χρειάζεται ούτε να το επικοινωνείς και ούτε να το συζητάς. Κάποια στιγμή το σώμα μου είπε "Άλκηστις κάνε κάτι για αυτό που συμβαίνει" και ξεκίνησαν οι κρίσεις πανικού. Έκανα ψυχοθεραπεία μετά από 7 χρόνια. Άργησα πάρα πολύ» ανέφερε η Άλκηστις Ζιρώ.

«Βοήθησε πάρα πολύ. Είχα αρχίσει ήδη στα 7 χρόνια να διαχειρίζομαι τις κρίσεις πανικού, αλλά σίγουρα η ψυχοθεραπεία μου έδωσε πολλά όπλα για τη φαρέτρα μου. Τώρα που μου δίνεται η ευκαιρία καλό είναι να πω να μην περιμένουμε 7 χρόνια για να ζητήσουμε βοήθεια. Ο λόγος που δεν πήγαινα ήταν γιατί ήξερα πολύ καλά βαθιά μέσα μου τι είναι αυτό που το δημιουργεί όλο αυτό κι επειδή δεν ήθελα να το αλλάξω, δεν πήγαινα. Εκεί έρχεσαι αντιμέτωπος και αν το δεις, πρέπει να το αντιμετωπίσεις κιόλας» είπε μεταξύ άλλων.

Ο πρωταγωνιστικός ρόλος στο Μετά τη Φωτιά

Η φετινή σεζόν την βρίσκει να πρωταγωνιστεί στη σειρά του ΑΝΤ1 «Μετά τη Φωτιά», στο ρόλο της Ειρήνης Ιωαννίδη, μίας πλούσιας κοπέλας που αλλάζει κοσμοθεωρία μετά από μία καταστροφική πυρκαγιά και καλείται να πάρει τη ζωή στα χέρια της.

Έντονα συναισθήματα και ανατροπές, ανείπωτα μυστικά, δυνατές ερωτικές ιστορίες και αλυσιδωτές συγκρούσεις, σε μια σειρά που βασίζεται σε πραγματικό γεγονός που συνέβη στη Γαλλία το 1897. Το σενάριο βασίζεται στο «Le Bazar de la Charité» των Catherine Ramberg και Karine Spreuzkouski, σε σκηνοθεσία Alexandre Laurent, μια παραγωγή της Iris Bucher για την Quad Television, σε συμπαραγωγή με το TF1 και σε συνεργασία με το Netflix. Στη σκηνοθεσία βρίσκεται ο Γρηγόρης Καραντινάκης, με τον οποίο η Άλκηστις Ζιρώ συναντήθηκε καλλιτεχνικά πέρσι και στη σειρά «Τα νούμερα», τη διασκευή σεναρίου αναλαμβάνει η Ρένα Ρίγγα, ενώ στη Διεύθυνση Φωτογραφίας βρίσκονται ο Γιάννης Δρακουλαράκος και ο Δημήτρης Λογοθέτης.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μετά τη Φωτιά (8/12): Ο Άρης απειλεί την Ιωάννα με το παιδί

Μετά τη φωτιά (7/12): Η παγίδα που ''στήνεται'' στον Άρη - Το μυστικό του αποκαλύπτεται

Μετά τη φωτιά: «Για το μωρό που πέταξαν στα σκουπίδια πες» - Ανατριχίλα με το σκοτεινό μυστικό του Άρη Βενιέρη

Μετά τη Φωτιά (1/12): Ο Αποστόλης συναντά τον Άρη στη φυλακή

Μετά την φωτιά (24/11): «Μήπως έχεις κάτι να μου πεις;» - Η σκηνή ανάμεσα σε Οδυσσέα και Ειρήνη που θα καθηλώσει τους τηλεθεατές

Μετά τη φωτιά: Στο νοσοκομείο ο Οδυσσέας - Αγωνία για την Ειρήνη

Μετά την φωτιά (17/11): «Ξέρω ποιος μαχαίρωσε τον Αλέξανδρο» - Ο Βινιέρης είναι έτοιμος να εκδικηθεί με αίμα

The 2night show: Εκλεκτοί και οι σημερινοί (14/11) καλεσμένοι του Γρηγόρη Αρναούτογλου

Ζευγάρι η Άλκηστις Ζιρώ & ο Γιώργος Λέντζας; Οι πρώτες αμήχανες δηλώσεις της ηθοποιού

«Τώρα θα...» - Η πρώτη αντίδραση του Γιώργου Λέντζα στα δημοσιεύματα που τον θέλουν σε σχέση με την Άλκηστις Ζιρώ