«Ισχύει ότι είναι...» - Αυτό είναι το φύλο του μωρού που περιμένουν η Κατερίνα Στικούδη και ο Βαγγέλης Σερίφης

Με έναν πόνο!

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency

Δηλώσεις στην κάμερα του ALPHA για την εκπομπή Happy Day παραχώρησαν ο Βαγγέλης Σερίφης και η Κατερίνα Στικούδη σε βραδινή τους έξοδο και, φυσικά, ρωτήθηκαν για το νέο μέλος της οικογένειάς τους, το οποίο θα γεννηθεί σε λίγο καιρό.

Η τραγουδίστρια, λοιπόν, επιβεβαίωσε τις φήμες και τα δημοσιεύματα που κυκλοφορούν σχετικά με το φύλο του μωρού και μαζί με τον σύζυγό της δήλωσαν πως πλέουν σε πελάγη ευτυχίας και περιμένουν πως και πως να κρατήσουν το παιδί τους στην αγκαλιά τους και να δουν πως θα εξελιχθεί η σχέση με τον γιο τους, Βύρωνα.

Δείτε επίσης: Με κολάν και τοπ στο πάρτι του γιου της - Σερίφης & Στικούδη μεταμόρφωσαν ολόκληρο το σπίτι τους για τα γενέθλια του Βύρωνα

Αυτό είναι το φύλο του μωρού που περιμένουν η Κατερίνα Στικούδη και ο Βαγγέλης Σερίφης

«Ισχύει ότι είναι αγοράκι. 4 Σερίφηδες σε λίγο καιρό...», είπαν χαρακτηριστικά οι δυο τους.

Ο έντονος χορός της στη σκηνή στον έκτο μήνα της εγκυμοσύνης

Παρά την προχωρημένη εγκυμοσύνς της, αφού βρίσκεται ήδη στον έκτο μήνα, η αγαπημένη μανούλα δε σταματάει τις εμφανίσεις της. Συνεχίζει να πραγματοποιεί συναυλίες της, και όχι μόνο αυτό. Στη σκηνή έχει φοβερή ενέργεια και εκτονώνεται με πολύ έντονα χορευτικά. Το ίδιο συνέβη και πρόσφατα σε μία συναυλία της, όπου είχε μία πολύ έντονη χορογραφία, όπως φάνηκε από τα βίντεο, που αναρτήθηκαν από τους παρευρισκόμενους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αλλά και από ένα δικό της κλιπ, που ανάρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Μάλιστα, στη δημοσίευσή της έγραψε, «Περιμένοντας τον 4ο Σερίφη να έρθει κοντά μας δε σταματάω να είμαι δημιουργική , να νιώθω παραγωγική κάνοντας όλα αυτά που μου δίνουν χαρά !
Ευχαριστώ πολύ τον Δήμο Αμαρουσίου , connect your city...»