«Όταν σβήνουν οι κάμερες, ο ένας καρφώνει τον άλλον! Μιλάω για...» - "Κόλαφος" η Αφροδίτη Γραμμέλη

Για τα παρεάκια της τηλεόρασης και τους "μεγάλους" παρουσιαστές

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Όταν σβήνουν οι κάμερες, ο ένας καρφώνει τον άλλον! Μιλάω για...» -

Η Ρούλα Κορομηλά παραχώρησε μία μικρή συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής Mega Καλημέρα, η οποία προβλήθηκε το πρωί της Τρίτης 14/11 στον αέρα και σε αυτή η παρουσιάστρια μίλησε για τα πρόσωπα και τα παρεάκια στον χώρο της τηλεόρασης.

«Πρέπει ο καθένας να κοιτάει την εκπομπή του και να αποτελέσουμε πρότυπα για τα νέα παιδιά. Όσοι έχουν όνειρο να ασχοληθούν με την τηλεόραση, πρέπει να το κάνουν. Η τηλεόραση χρειάζεται νέα πρόσωπα που να μην ανήκουν σε παρεάκια. Δεν πρέπει να υπάρχουν εντάσεις τηλεοπτικά. Δεν πρέπει να ασχολείστε με τα νούμερα της κάθε εκπομπής. Απαγορεύεται μια εκπομπή να ασχολείται με τα νούμερα της άλλης. Τι είναι αυτό; Καινούργιο; Δεν συμφωνώ με αυτό», είπε, συγκεκριμένα, μεταξύ άλλων.

Η αιχμηρή δήλωση της Αφροδίτης Γραμμέλη για τα παρεάκια της τηλεόρασης

Μετά τις δηλώσεις της, λοιπόν, τα δικά της σχόλια θέλησε να κάνει η Αφροδίτη Γραμμέλη σχετικά με τα παρεάκια, όπως τα χαρακτήρισε η πρώτη, εξηγώντας τι συμβαίνει πολλές φορές πίσω από τις κάμερες στις εκπομπές, ακόμη και σε αυτές που φαίνεται πως οι συνεργάτες είναι πραγματικοί φίλοι.

«Δεν πιστεύω ότι υπάρχουν παρεάκια στην τηλεόραση, είναι για την τηλεόραση. Όταν σβήνουν οι κάμερες, ο ένας καρφώνει τον άλλον. Και οι μεγαλύτερες προδοσίες, και το λέω με πλήρη επίγνωση, έχουν έρθει από ανθρώπους, τους οποίους έχουμε στηρίξει και έχουμε εμπιστευτεί. Δεν μιλάω μόνο για συνεργάτες έτσι και παρεάκια, μιλώ και για μεγάλες παρουσιάστριες μπροστά, μιλώ και για παρουσιαστές, οι οποίοι σε ανεβάζουν στο Θεό για να σε έχουν κοντά τους και πριν ο πετεινός λαλήσει, σε έχουν καρφώσει απέναντι», είπε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε: «Όποιος είναι να ακούσει, άκουσε».

Δείτε επίσης: «Αφορά νομίζω την εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα! Το 2016 ο Αντώνης...» - Η αποκάλυψη της Γραμμέλη για την ανάρτηση του Κανάκη