«Δεν το έχει κάνει μια φορά! Εκτίθεται...» - Στο στόχαστρο η Κατερίνα Καινούργιου μετά την δημόσια συγγνώμη της για το ξέσπασμα κατά της Σκορδά

Πρόσωπο της τηλεόρασης την "κατακεραυνώνει"

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency

Η Κατερίνα Καινούργιου πριν από λίγες ημέρες ξέσπασε στον αέρα του Super Κατερίνα κατά της Φαίης Σκορδά, μιλώντας για τα χαμηλά νούμερα τηλεθέασης, για περίεργες συνεργασίες και γάμους, ξεσηκώνοντας θύελλα αντιδράσεων προς το πρόσωπό της.

Απολογήθηκε κάποιες μέρες μετά (δείτε εδώ τη συγγνώμη και την έκκλησή της), ωστόσο εκτέθηκε και το γεγονός αυτό επισήμανε ο Γιάννης Μπούτος, ο πρώην παίκτης του GNTM και πανελίστας του Καλοκαίρι Yes τη σεζόν που πέρασε, στο Mega Καλημέρα, το πρωί της Τρίτης 14/11.

Τα σχόλια του Γιάννη Μπούτου για το ξέσπασμα της Κατερίνας Καινούργιου κατά της Φαίης Σκορδά

«Δε θεωρώ σωστό και όμορφο μια κεντρική παρουσιάστρια να χάνει έτσι τον έλεγχο. Δε μου άρεσε αυτή η έκρηξή της, δεν το έχει κάνει μια φορά. Πιστεύω ότι εκτίθεται με κάποιο τρόπο. Δεν είναι όμορφο», ανέφερε χαρακτηριστικά για την όλη κόντρα.

Δείτε επίσης: Μόνο στο youweekly: Το τηλεφώνημα του Μικρούτσικου στην Φαίη Σκορδά - Τι είπαν

«Δεν ξέρω αν θα με δείτε στην τηλεόραση. Πρέπει να ρωτήσετε τους αρμόδιους, αυτό αναρωτιέμαι κι εγώ. Θεώρησα ότι ήταν μια διοικητική απόφαση που δεν ήμουν στη φωτογράφιση του OPEN. Δεν έχω κοντινές επαφές με τη Φελίσια, τον Τριαντάφυλλο και την Μαριάντα, είμαι σε άλλη ηλικία», είπε σε άλλο σημείο για το τηλεοπτικό του μέλλον.

«Δεν πιστεύω ότι θα ταίριαζα στο πάνελ του Γιώργου Λιάγκα. Σε 10 χρόνια από τώρα θα ήθελα να παρουσιάσω κάτι δικό μου, κάτι σε τηλεπαιχνίδι ίσως», κατέληξε.