Super Κατερίνα: «Ζητώ συγγνώμη! Το ότι με λένε βρώμικη αυτοί που...» - "Έσπασε" η Καινούργιου μετά το ξέσπασμά της κατά της Σκορδά

Η δημόσια απολογία και η έκκληση

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Super Κατερίνα: «Ζητώ συγγνώμη! Το ότι με λένε βρώμικη αυτοί που...» -

Το πρωί της Δευτέρας 13/11 η Κατερίνα Καινούργιου πήρε λίγο χρόνο από την εκπομπή της στο κανάλι του ALPHA, Super Κατερίνα, για να απολογηθεί για την κόντρα που ξεκίνησε πριν από λίγες ημέρες με την Φαίη Σκορδά, μετά το ξέσπασμά της για τα νούμερα τηλεθέασης, τους γάμους και τις περίεργες συνεργασίες (δείτε το εδώ).

Η παρουσιάστρια ζήτησε συγγνώμη που μετέφερε όλη την έντασή της στον αέρα και στους τηλεθεατές, χωρίς να είναι κάτι που τους αφορά, τονίζοντας πως δεν υπήρχε καμία κακία πίσω από τα λόγια της, παρόλα αυτά είναι έξαλλη με όσους την κακολόγησαν στη συνέχεια, με ορισμένους να μιλούν για προβλήματα ψυχικής υγείας (δείτε εδώ σε ποιον αναφέρεται), γι' αυτό και ζητά το θέμα να λήξει εδώ και από εκείνους, αλλά και από τα site που μεταφέρουν αυτές τις αναρτήσεις και τις δηλώσεις.

Η δημόσια απολογία της Κατερίνας Καινούργιου μετά το "άδειασμα" της Φαίης Σκορδά

«Συνεχίζω να βάλλομαι από παντού. Έχει αρχίσει να ξεφεύγει λίγο. Ξέρω ότι μπορεί να διαφωνεί και το κανάλι γι΄αυτό. Την προηγούμενη εβδομάδα μπορεί να μου ξέφυγαν πράγματα πάνω στο θυμό μου, για να υπερασπιστώ εμένα και την ομάδα μου. Ζητάω συγγνώμη, γιατί δεν είχα καμία κακή πρόθεση ούτε υπονόησα κάτι περίεργο.

Το να βάλλομαι όμως όλο το Σαββατοκύριακο από ένα συγκεκριμένο σύστημα, να βγαίνουν να με λένε μέχρι και βρώμικη, οι άνθρωποι που ξεκίνησαν τη βρωμιά στην ελληνική τηλεόραση...

Το ότι επειδή δεν έχω παιδιά, πρέπει να σημαίνει ότι άλλες που έχουν παιδιά είναι σε καλύτερη μοίρα, να δέχομαι ομοφοβικά σχόλια για την εμφάνισή μου, για την πορεία μου γενικότερα και για την προσωπική μου ζωή, παρακαλώ πολύ να σταματήσει εδώ! Και παρακαλώ πολύ και όλους αυτούς που το έχουν ξεκινήσει, ακόμα και τα sites που το αναπαράγουν, να σταματήσουν να αναπαράγουν αυτούς τους χυδαίους χαρακτηρισμούς και αυτά τα χυδαία άτομα ή να υπονοούν κάτι για σοβαρά προβλήματα υγείας, ξέρετε πολύ καλά τι λέω...

Να σταματήσει εδώ, γιατί αυτά είναι σοβαρά, δεν παίζουν με αυτά τα θέματα. Το κορμί μου και η ψυχή μου είναι πεντακάθαρα. Εγώ δεν θα βάλω ποτέ συνεργάτη μου να με υπερασπιστεί, όπως κάνουν κάποιοι άλλοι. Και αν συνεργάτης μου ποτέ έβγαινε στο Instagram του και υπονοούσε για μια άλλη παρουσιάστρια αυτά τα χυδαία που είπαν για εμένα, θα του έλεγα να το κατεβάσει. Δεν θα με αρρωστήσετε εμένα ούτε τον περίγυρό μου. Δεν αντέχω άλλο. Οι βρώμικοι στο σώμα και στην ψυχή, δεν θα μιλήσουν για εμένα», είπε μεταξύ άλλων.

Για βρωμιά μίλησε ο...

Βαγγέλης Περρής. Ο παρουσιαστής παραχώρησε μία συνέντευξης εφ' όλης της ύλης στην εκπομπή του MEGA, Mega Καλημέρα, η οποία προβλήθηκε το πρωί της Δευτέρας 13/11 και σε αυτή έκανε αναφορά για την όλη κόντρα.

«Είναι μερικές φορές που συμβαίνουν πράγματα που περίμενα ότι έχουν μπει στο χρονοντούλαπο της ιστορίας και επανέρχονται με έναν δυσάρεστο κι έντονο τρόπο και νιώθω αμήχανα. Θα ήθελα να μπω σε ένα διαστημόπλοιο και να πάω όσο πιο μακριά γίνεται. Το πιο πρόσφατο ήταν αυτό που έγινε με το “ξέσπασμα” της Κατερίνας Καινούργιου και οι αναφορές στη Φαίη Σκορδά. Ένιωσα πάρα πολύ άσχημα. Και όχι μόνο εγώ, όσοι βρέθηκαν αυτήκοοι μάρτυρες. Το έλεγα στα παιδιά μου για παράδειγμα.

Ήταν πάρα πολύ κάτω όλο αυτό, πολλή βρωμιά αυτό που συνέβη. Όσο κι αν φαίνεται περίεργο, το πρώτο που σκέφτηκα είναι να είχα μία δυνατότητα να παρέμβω στην Κατερίνα Καινούργιου και να της πω "κορίτσι μου, πριν το κάνεις αυτό, σκέψου δύο τρεις φορές, προφυλάξου". Όλοι μας έχουμε έναν κακό εαυτό κι αν κάποιος τον κλείσει πιο γρήγορα στη ντουλάπα, καλό θα του κάνει.

Το δεύτερο που σκέφτηκα ήταν η Φαίη Σκορδά, με την οποία έχω ένα συναισθηματικό δέσιμο, πώς θα ένιωσε ακούγοντας αυτά τα πράγματα δημόσια για εκείνη, σε πόσο δύσκολη θέση θα ήρθε. Φαντάζομαι ότι θα ήταν δύσκολα. Η κόρη μου που το έβλεπε, σχεδόν με λυπήθηκε που είμαι υποχρεωμένος να μοιράζομαι τέτοιες σκηνές και να ζω στον ίδιο χώρο. Δεν καταλαβαίνω καθόλου το επιχείρημα υπεράσπισης των συνεργατών μου, επιτιθέμενος σε ανθρώπους που δεν τους έχουν δημιουργήσει πρόβλημα, είναι επίφαση. Ο σεβασμός διαχέεται. Η σιωπή της Φαίης Σκορδά είναι χρυσός και νομίζω ότι είναι το πιο ταιριαστό για εκείνη, όπως και των συνεργατών της», είπε χαρακτηριστικά.