«Οι άνθρωποι που έχουν τόσο σοβαρά θέματα πρέπει να...» - Η σκληρή απάντηση του Λάμπρου Κωνσταντάρα για την κόντρα ανάμεσα σε Σκορδά και Καινούργιου

Δείτε το InstaStory

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
NDPPHOTO / ΝΙΚΟΣ ΖΟΤΟΣ
NDPPHOTO / ΝΙΚΟΣ ΖΟΤΟΣ

Την δική του τοποθέτηση έκανε, το μεσημέρι της Τετάρτης 8/11, ο Λάμπρος Κωνσταντάρας, μέσα από ανάρτηση του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, σχετικά με την κόντρα που έχει ξεσπάσει ανάμεσα στην Φαίη Σκορδά και την Κατερίνα Καινούργιου.

Σήμερα, το πρωί, η Κατερίνα Καινούργιου είχε ένα άγριο ξέσπασμα κατά της Φαίης Σκορδά, στον αέρα της εκπομπής, σχετικά με όσα είπε η παρουσιάστρια του ΣΚΑI για την εκπομπή Super Κατερίνα (δείτε εδώ).

Στη συνέχεια η Φαίη Σκορδά, από τον αέρα της δικής της εκπομπής Fay's Time, έδωσε την δική της απάντηση στην Κατερίνα Καινούργιου θέλοντας έτσι να κλείσει οριστικά αυτή την αντιπαράθεση αφού δεν έκανε κανένα σχολιασμό επάνω στο συγκεκριμένο θέμα.

Η σκληρή απάντηση του Λάμπρου Κωνσταντάρα για την κόντρα Σκορδά - Καινούργιου

«Αυτό που κάνατε στη Φαίη σήμερα, δεν θα το ξεχάσω ποτέ. Ευχαριστώ που με κάνατε να την αγαπήσω και να ην σεβαστώ πέντε φορές παραπάνω για όλα της και θα είμαι στο πλευρό της όπου και αν δουλεύω. Για πάντα! Μόνο και μόνο γι’ αυτό που έπρεπε να περάσει σήμερα» ανέφερε αρχικά.

«Οι άνθρωποι που έχουν τόσο σοβαρά θέματα πάσης φύσεως, πρέπει να προσπαθήσουν να τα λύσουν και οι κοντινοί τους να τους βοηθήσουν. Δεν είναι κακό να θες βοήθεια. Το κακό είναι να μην την βρίσκεις. Όλοι μπορεί να την χρειαστούμε κάποια στιγμή. Αλλά αυτό που κάνατε σήμερα…» πρόσθεσε ο Λάμπρος Κωνσταντάρας.

Δείτε εδώ το βίντεο:

Η τοποθέτηση του Ανδρέα Μικρούτσικου για την Φαίη Σκορδά

«Έχω κουραστεί να ανοίγω το google και να έρχεται η φάτσα μου.... ο Light. Δε μπορώ άλλο να τα διαβάζω. Ξέρω τι έχω απαντήσει, ξέρω τι έχει παιχτεί. Δυο τρεις σημαντικοί άνθρωποι που τους σέβομαι και τους εκτιμώ έχουν τοποθετηθεί και εκεί μπήκα και το διάβασα. Όπως ο Ιάσονας Τριανταφυλλίδης που δεν είναι μαϊντανός και είναι ένας άνθρωπος που η γνώμη του είναι βαρύνουσα.

Η Φαίη ήταν η πιο εύστοχη όλων γιατί ετέθη θέμα αν είμαι ενημερωμένος ή όχι. Είπε η Φαίη "έχετε τον Ανδρέα για άνθρωπο που θα πει να μην παιχτεί το θέμα;". Αυτό λέγεται Ανδρέας. Συγγνώμη που περιαυτολογώ. Υπάρχει περίπτωση να μου πει ο Θέμης, είπαν αυτό και να του πω "Θέμη μην το παίξεις;"», ανέφερε αρχικά ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

«Προσπαθούν να με συλλυπηθούν.... Βγήκαν δυο τρεις και είπαν ότι ξεφτιλίζομαι. Δεν ξεφτιλίζομαι παλικάρια. Ο κάθε αδαής, ο κάθε τυχαίος για μένα... Με αυτό το επίπεδο συζητάω και έχω αποδείξει στην τηλεόραση ότι με αυτό το επίπεδο συνομιλώ και με τηλεοπτικό κοινό. Και παλιά και τώρα και στο μέλλον. Αν σε αυτό το θέμα που προσπάθησα να επιχειρηματολογήσω, απέναντι σε αυτό το παλικάρι εντός και εκτός εισαγωγικών που βγήκε να πει για ηλικιακούς ρατσισμούς, για «πι», για ανυπαρξία, για τον στιχουργό αδελφό μου που είναι σημαντικός ενώ ο μη στιχτουργός Ανδρέας είναι ένας ριαλιτάς της κακιάς ώρας...», σχολίασε σε άλλο σημείο.

Για να συνεχίσει: «Κουράζεστε να με βλέπετε στο διαδίκτυο που δεν το παρακολουθώ, δεν το δημιουργώ εγώ και συνεχώς κούρασα και τον εαυτό μου να βλέπω τη φάτσα μου.. Αν αυτό τον άνθρωπο, τον θεωρεί ανύπαρκτο που ζει στη σκιά του στιχουργού αδελφού του... Απέναντι σε αυτά τα πράγματα, εγώ δεν είμαι ο άνθρωπος που θα απαντήσω... Εξευτελίζεται με την ανυπαρξία επιχειρημάτων. Άρα είμαι με τη Φαίη Σκορδά που λέει ότι δεν μασάω και ότι λέω τη γνώμη μου».