Λήστεψαν το φαρμακείο του Σπύρου Μαρτίκα στο Κερατσίνι - Βίντεο ντοκουμέντο από τη στιγμή που παλεύει με την πωλήτρια για τα χρήματα στο ταμείο

Σε σοκ ο επιχειρηματίας

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency

Δύσκολες ώρες είναι οι τελευταίες για τον Σπύρο Μαρτίκα και την Βρισηίδα Ανδριώτου, καθώς, όπως αποκάλυψε ο πρώτος στην κάμερα της εκπομπής του ΣΚΑΙ, Οι αταίριαστοι, μπήκε ληστής στο φαρμακείο του στο Κερατσίνι. Μάλιστα, δημοσιοποίησε βίντεο ντοκουμέντο από τη στιγμή που ο ληστής εισέβαλε και απέσπασε μερικά χρήματα από το ταμείο.

Εκεί βρισκόταν μία φαρμακοποιός που προσπάθησε να εμποδίσει τον μαυροφορεμένο άντρα με την κουκούλα να πάρει τα λεφτά, χωρίς επιτυχία, αφού κατάφερε να φύγει με 250 ευρώ στα χέρια του. Πρόκειται για γνωστό δράστη της περιοχής, σύμφωνα με τις Αρχές.

Δείτε επίσης: «Δεν βλέπεις ότι έχει σχέση; Δεν βλέπεις ότι έχει γυναίκα;» - Έξαλλη η Βρισιήδα Ανδριώτου με μήνυμα που έλαβε ο Σπύρος Μαρτίκας

Οι πρώτες δηλώσεις του Σπύρου Μαρτίκα μετά τη ληστεία στο φαρμακείο του

«Αυτή είναι η φιγούρα που έχει ρημάξει τις γειτονιές του Κερατσινίου, αυτή που βλέπετε στο βίντεο. Όταν είδα το βίντεο αγχώθηκα πάρα πολύ με την Ιωάννα, το κορίτσι που έχουμε, η οποία είναι ένα τρομερό κορίτσι. Ήταν λάθος όλος αυτός ο χειρισμός, γιατί δεν έπρεπε να τον αντιμετωπίσει, έπρεπε να απομακρυνθεί, να του πει "πάρε ό,τι υπάρχει εκεί πέρα και φύγε". Δεν ξέρεις τι μπορεί να κρατάει ο άλλος και τι πρόθεση μπορεί να έχει. Ήθελε να υπερασπιστεί τον χώρο της, τη δουλειά της, προς τιμήν της είχε πολλά κότσια η Ιωάννα μου, αλλά ήταν λάθος αυτό», είπε αρχικά.

Και πρόσθεσε: «Στο φαρμακείο δεν έχει ξανασυμβεί, ήξερε ακριβώς πώς να κινηθεί. Προφανώς, έχει μπει σαν πελάτης, για να δει πού είναι το ταμείο, πώς να κινηθεί, τσέκαρε την περιοχή. Είχε μια συνεχόμενη ροή εχθές το βράδυ στις 7 από κόσμο χθες, σε ένα κενό βρήκε την ευκαιρία και έγινε αυτό που έγινε».

Το νέο μαγαζί του

Μετά τις καλοκαιρινές του διακοπές με φίλους και φυσικά την αγαπημένη του Βρισηίδα Ανδριώτου (δείτε εδώ βίντεο με την πεθερά του) ο πολυσυζητημένος φαρμακοποιός του Survivor All Star επέστρεψε στην Αθήνα και ξεκίνησε αμέσως την δουλειά και το... χτίσιμο ενός νέου φαρμακείου!

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Youweekly.gr ο Σπύρος Μαρτίκας μεγαλώνει την αλυσίδα φαρμακείων που διατηρεί εδώ και πολλά χρόνια σε διάφορες περιοχές γύρω από το Κερατσίνι με ένα ακόμα κατάστημα στα Ταμπούρια, ένα δρόμο πάνω από το ήδη υπάρχον φαρμακείο που έχει, το οποίο συχνά πυκνά διοργανώνει φιλανθρωπικές δράσεις.

Ευχάριστα νέα για τον Σπύρο Μαρτίκα - Ανοίγει καινούργιο φαρμακείο