«Ωραίο θα ήταν να κάνουμε μία έρευνα πριν...» - Η απάντηση "μπηχτή" της Δανάης Μπάρκα στο Πρωινό μετά φήμες που μετέδωσαν για εκείνη

Ξεκαθάρισε την κατάσταση

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Ωραίο θα ήταν να κάνουμε μία έρευνα πριν...» - Η απάντηση

Την Δευτέρα 13/11 παρουσιάστηκε στην εκπομπή του ΑΝΤ1, Πρωινό, ένα ρεπορτάζ, το οποίο ανέφερε πως η Δανάη Μπάρκα την επόμενη σεζόν θα ξεκινήσει κάτι καινούριο, με νέα ομάδα και συνεργάτες, έχοντας δίπλα της τον Κώστα Τσουρό.

Την Τρίτη 14/11, λοιπόν, η ίδια θέλησε να ξεκαθαρίσει την κατάσταση μέσα από το Πάμε Δανάη στο MEGA, αποκαθιστώντας την αλήθεια, δείχνοντας εκνευρισμένη με το γεγονός πως προβάλλονται ψευδείς ειδήσεις, χωρίς να έχει προηγηθεί κάποια έρευνα, με αποτέλεσμα να δημιουργούνται προβλήματα με τους συνεργάτες της.

Η απάντηση της Δανάης Μπάρκα μετά το ρεπορτάζ του Πρωινού

«Θα ήθελα, επειδή χθες άρχισαν να με παίρνουν κάτι τηλέφωνα… Για την ακρίβεια πήγα σε ένα πολυκατάστημα στα βόρεια και ήρθε μία κυρία και μου λέει "Δανάη μου έμαθα ότι του χρόνου θα κάνεις εκπομπή με τον Κώστα Τσουρό". Λέω “εγώ;”. Και επειδή υπάρχουν διάφορα ρεπορτάζ που βγαίνουν προς τα έξω και δεν θα απαντούσα, πάντα αφήνουμε το κανάλι να κάνει αυτή τη δουλειά, αλλά επειδή είναι πολύ νωρίς και πίσω από μία εκπομπή, υπάρχουν διάφοροι συνεργάτες που μπορεί να αισθανθούν ανασφάλεια, αμηχανία, αγωνία, ή ελλείπεις…

Ωραίο θα ήταν να κάνουμε μία έρευνα πριν βγάλουμε ένα ρεπορτάζ και να σας διαβεβαιώσω ότι το μόνο δείγμα που έχω και θα έχω, θα είναι μάλλον η Δημητρούλα και εδώ η ομάδα. Είμαστε οικογενειακά. Για όλα τα υπόλοιπα είναι νωρίς θα έρθουν τα κανάλια να μιλήσουν. Είναι ακόμα Νοέμβρης και μιλάμε για το 2024», τόνισε η ίδια.

Δείτε επίσης: «Το μόνο που με έχει φέρει σε δύσκολη θέση είναι...» - Η αποκάλυψη της Δανάης Μπάρκα στον αέρα του Mega