Βαρύ το κλίμα στην κηδεία του Σπύρου Φωκά - Στα λευκά η σύζυγός του, Λίλιαν, και η θετή του κόρη, Κωνσταντίνα

Αποκλειστικές φωτογραφίες

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
NDP
NDP

Πλήθος κόσμου συγκεντρώθηκε σήμερα, Τρίτη 14 Νοεμβρίου, αυτή την ώρα στο Α' Νεκροταφείο Αθηνών, ώστε να αποχαιρετήσει τον Σπύρο Φωκά, λίγο πριν η σορός του οδηγηθεί για αποτέφρωση. Εκεί, φυσικά, βρίσκονται η σύζυγος του ηθοποιού, Λίλιαν Φωκά, και η κόρη της, θετό παιδί του αγαπημένου της, Κωνσταντίνα (δείτε εδώ την σπαρακτική της ανάρτηση). Οι δυο τους ντύθηκαν στα λευκά με μικρές μαύρες λεπτομέρειες και έφτασαν με ένα χαμόγελο στα χείλη, καθώς γνωρίζουν πως ο καλός τους "έφυγε" γεμάτος και πολύ αγαπητός.

Δείτε επίσης: Η οικονομική καταστροφή και η ζωή του τα τελευταία χρόνια - Το κοντέινερ 40 τετραγωνικών που έμενε

Γύρω γύρω το μέρος είναι στολισμένο με λευκά άνθη, ενώ αντί για φωτογραφία του, οι δύο γυναίκες επέλεξαν να βάλουν ένα σκίτσο του δίπλα από αυτά. Δεν έλειπαν τα στεφάνια από τους αγαπημένους του ανθρώπους, συνεργάτες και φίλους, οι οποίοι συμπαραστέκονται σε μητέρα και κόρη για την απώλειά τους.

Φωτογραφίες από την κηδεία του Σπύρου Φωκά με την σύζυγο και την κόρη του στα λευκά

Κηδεία Σπύρου Φωκά

Κηδεία Σπύρου Φωκά σύζυγος κόρη

Κηδεία Σπύρου Φωκά θετή κόρη

Η γνωριμία τους και ο γάμος

Πρόκειται για την τέταρτη σύζυγο του ηθοποιού, αφού ο ίδιος είχε παντρευτεί άλλες τρεις φορές, χωρίς ωστόσο να έχει αποκτήσει βιολογικά παιδιά με καμία από τις πρώην συζύγους του. Η κόρη της Λίλιαν Φωκά, Κωνσταντίνα, παρόλα αυτά, έγινε παιδί του στην πορεία, αφού υπήρξαν στήριγμα ο ένας για τον άλλο όλα αυτά τα χρόνια.

Δείτε επίσης: «Σε ηλικία 19 ετών είχα την Κωνσταντίνα μου, από ξαφνικό έρωτα» - Η σύζυγος του Σπύρου Φωκά "έσπασε" τη σιωπή της για τις οικονομικές δυσκολίες, το παιδί και τα προβλήματα υγείας

Οι δυο τους παντρεύτηκαν με πολιτικό γάμο το καλοκαίρι του 2013 στο Δημαρχείο Αμαρουσίου με εκείνη να έχει δηλώσει σε συνέντευξή της στο παρελθόν στην εφημερίδα Espresso: «Γνωριστήκαμε το 2008 τυχαία σε μια δουλειά. Ήταν να πάω σε μια περιοδεία με θίασο. Εγώ ήμουν αρνητική και είχα αποφασίσει να μην ακολουθήσω. Ξαφνικά ακούω να λένε "Περιμένουμε να έρθει το ταξί με τον κ. Φωκά". Και ξανακάθομαι και περιμένω να δω τον Φωκά. Εκεί γνωριστήκαμε, από σύμπτωση».

Δείτε επίσης: Η οικονομική καταστροφή και η ζωή του τα τελευταία χρόνια - Το κοντέινερ 40 τετραγωνικών που έμενε

Λίλιαν Φωκά Σπύρος