Στα δικαστήρια ο Στάθης Παναγιωτόπουλος - Παραπέμπεται σε δίκη για κακούργημα

Δείτε τα πλάνα

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
NDP PHOTO
NDP PHOTO

Σε δίκη για κακούργημα παραπέμπεται ο Στάθης Παναγιωτόπουλος ο οποίος είναι ξανά στα δικαστήρια. Η κάμερα του Alpha και της εκπομπής Super Κατερίνα, το πρωί της Τρίτης 14/11, τον εντόπισε έξω από το σπίτι του καθώς έφευγε για το δικαστήριο, φορώντας κράνος για να αποφύγει τα ΜΜΕ που τον περίμεναν.

Στα δικαστήρια ο Στάθης Παναγιωτόπουλος

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής, ο πρώην παρουσιαστής και ραδιοφωνικός παραγωγός είχε καταδικαστεί το 2018 μετά από καταγελλία από πρώην σύντροφό του, σε 5 χρόνια φυλάκιση και 10.000 ευρώ πρόστιμο, ήταν πλημμέλημα τότε. Είχε ασκήσει έφεση και τότε ο εισαγγελέας ο οποίος είχε εντοπίσει βλάβη στην κατηγορία και είχε ζητήσει αυτή η υπόθεση να μετατραπεί σε κακούργημα. Το δικαστήριο σήμερα θα εξετάσει και τις δύο εφέσεις.

Τον περασμένο Μαίο, βρέθηκε ξανά στο γραφείο του ανακριτή για μια συμπληρωματική απολογία για την εμπλοκή του σε υποθέσεις δημοσιοποίησης βίντεο με προσωπικές του στιγμές μαζί με συντρόφους του στο διαδίκτυο (δείτε εδώ τι έγινε).

Δείτε εδώ τα πλάνα:

Πού είναι και τι κάνει σήμερα

Ένας καλός του φίλος του Παναγιωτόπουλου αποφάσισε να "σπάσει" τη σιωπή του μιλώντας στο Πρωινό του ΑΝΤ1, για να εξηγήσει ποια είναι η κατάστασή του.

«Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος απ’ όσο γνωρίζω είναι σε πολύ δύσκολη οικονομική θέση και κοινωνική θέση. Δεν έχει πιάσει ακόμα κάπου δουλειά, δηλαδή, δεν έχει εισοδήματα από κάπου. Προσπαθεί να επιβιώσει γιατί δεν έχει και άλλα εισοδήματα, δεν έχει δηλαδή κάποια ακίνητα ή οτιδήποτε άλλο και προσπαθεί να επιβιώσει πουλώντας απ’ όσο ξέρω, την συλλογή του σε δίσκους που έχει. Έχει μια από τις μεγαλύτερες συλλογές δίσκων στην Ελλάδα τουλάχιστον. Μάλιστα, συλλογές οι οποίες είναι υπογεγραμμένες από τους ίδιους τους καλλιτέχνες, με φωτογραφικό υλικό.

Κάποιες φορές που είχα επισκεφθεί το σπίτι του, μου τα είχε δείξει. Από το παγκόσμιο στερέωμα της rock σκηνής. Παραδείγματος χάρη, Alice Cooper, αυτά που είχα δει εγώ. Είχε προσωπική σχέση με τους Deep Purple οι οποίοι είχαν και σχέση άλλη, δηλαδή κάποια στιγμή λέγανε να γυριστεί ένα ντοκιμαντέρ, ήταν να κάνουν κι άλλα πράγματα. Δεν ξέρω αν η δουλειά αυτή χάλασε λόγω του σάλου.

Το ότι πουλάει τη συλλογή του στο είπε ο ίδιος;

Ναι, ναι, ο ίδιος. Αυτό το ξέρω δηλαδή από τον ίδιο. Κάποια στιγμή που είχαμε μιλήσει, στην ερώτηση μου «τι κάνεις τώρα πια; Πως δουλεύεις, πως ζεις;». Ότι δεν κάνω κάτι και προσπαθώ να κάνω κάτι με ιντερνετική εργασία και πουλάω και τη συλλογή μου. Έχω αρχίσει και πουλάω κομμάτια από τη συλλογή μου. Στην ερώτηση μου «ρε συ, γιατί τα πουλάς τώρα αυτά, είναι ξέρω 'γω κομμάτια…». Μου λέει, «δεν έχω άλλη λύση, πρέπει κάτι να κάνω». Το μυαλό μου είναι συνέχεια σε αυτόν.

Γιατί το λες αυτό;

Έκανε το λάθος ξέρω 'γω και τα λοιπά που δεν είναι όλο δικό του. Δηλαδή κάτι μυστήριο παίζει εκεί μέσα, που δεν ξέρω τώρα γιατί δεν μου το λέει αλλά σίγουρα δεν είναι όλο δικό του.

Τι εννοείς μυστήριο αλλά δεν στο λέει;

Η κοπέλα που του έκανε την μήνυση πως βρήκε τώρα το βίντεο; Το είδε μια φίλη της, έτσι το έχει καταθέσει… Μιλάμε με την κοπέλα, της τα έχω πει και στην ίδια.