«Δεν είναι ωραίο να λέγεται για καμία γυναίκα...» - Η ενόχληση του Γρηγόρη Γκουντάρα για το σχόλιο του Ανδρέα Μικρούτσικου για την σύζυγό του

Η απάντηση του παρουσιαστή

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
«Δεν είναι ωραίο να λέγεται για καμία γυναίκα...» - Η ενόχληση του Γρηγόρη Γκουντάρα για το σχόλιο του Ανδρέα Μικρούτσικου για την σύζυγό του

Την ενόχλησή του έξεφρασε το πρωί της Τρίτης 14/11 ο Γρηγόρης Γκουντάρας στον αέρα της εκπομπής Super Κατερίνα σχετικά με ένα χιουμοριστικό σχόλιο που έκανε ο Ανδρέας Μικρούτσικος με το όνομα της συζύγου του Ναταλί Κάκκαβα.

Σήμερα το πρωί λοιπόν, προβλήθηκε ένα ρεπορταζ στην εκπομπή για το post που έκανε η Ναταλί Κάκκαβα στο Instagram σχετικά με το ποιο είναι το όνομα της. Συγκεκριμένα είχε δημοσιεύσει ένα μακροσκελές κείμενο στον προσωπικό της λογαριασμό μέσω του οποίου ξεκαθάρισε πού τονίζεται το όνομά της.

Δείτε εδώ τι είπε:

Η ενόχληση του Γρηγόρη Γκουντάρα για το σχόλιο του Μικρούτσικου

Τότε ο Ανδρέας Μικρούτσικος έκανε το συγκριμένο αστείο και τότε ο συνεργάτης της εκπομπής θέλησε να διευκρινίσει πως το συγκεκριμένο θέμα δεν είναι αντικείμενο αστεϊσμού. «Πες την Γκουντάραινα βρε παιδί μου», του είπε με χιούμορ.

Δείτε επίσης: «Έκανα την τεράστια ηλιθιότητα...» - Η επεισοδιακή πρόταση γάμου του Γρηγόρη Γκουντάρα στη Ναταλί Κάκκαβα

Αμέσως μετά το διαφημιστικό διάλειμμα ο Γρηγόρης Γκουντάρας ανέφερε: «Ούτε το Γκουντάραινα μου αρέσει. Επειδή αυτή η πλάκα έχει γίνει στο παρελθόν σε βαθμό που δεν ήταν. Δεν είναι ωραίο να λέγεται για καμία γυναίκα. Εσύ μπορεί να το είπες ως αστείο αλλά στο παρελθόν δεν έχει ειπωθεί ως αστείο.»

«Πλάκα κάνουμε, προφανώς. Είναι της πατριαρχίας αυτό και είναι ξεπερασμένο. Εσείς κάνετε θέμα εκ του μη όντος, ενώ πρόκειται για ένα απλό αστείο» απάντησε ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

«Αν το ‘χε πει κάποιος άλλος, ο Λιάγκας ας πούμε, θα τον είχαν πετσοκόψει» είπε από την πλευρά της η Κατερίνα Καινούργιου.

Δείτε εδώ το βίντεο: