«Βιάζεσαι από παντού! Σηκώνω το κεφάλι μου και βλέπω από πάνω μου ακριβώς...» - Απίστευτες στιγμές τρόμου για την Ελένη Τσολάκη

Το άγνωστο περιστατικό που έζησε

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
«Βιάζεσαι από παντού! Σηκώνω το κεφάλι μου και βλέπω από πάνω μου ακριβώς...» - Απίστευτες στιγμές τρόμου για την Ελένη Τσολάκη

Την Τρίτη (14/11) ο Σπύρος Μαρτίκας έκανε γνωστό, πως έπεσε θύμα ληστείας, καθώς μπήκαν διαρρήκτες στο φαρμακείο, που διατηρεί ο επιχειρηματίας στο Κερατσίνι (δείτε εδώ αναλυτικές δηλώσεις του για το συμβάν).

Ο ίδιος ο φαρμακοποιός παραχώρησε δηλώσεις στην εκπομπή Πρωινό Σουσού (δείτε εδώ) και στη συνέχεια με αφορμή την εν λόγω ληστεία τον λόγο πήρε η παρουσιάστρια Ελένη Τσολάκη εξιστορώντας τη στιγμή, που εκείνη είχε πέσει θύμα ληστείας και πως είχε νιώθει.

Η εξομολόγηση της Ελένης Τσολάκη στο Πρωινό Σουσού

«Το έχω πάθει 15 -16 χρονών, όταν κρατούσα ένα μαγαζί με ρούχα στη Θεσσαλονίκη κάποια μεσημέρια μαζί με τη μανούλα μου και θυμάμαι χαρακτηριστικά ήταν Αύγουστος, η πόλη ήταν άδεια, δεν υπήρχε κόσμος, αλλά δεξιά μου και αριστερά μου ήταν πολλά μαγαζιά με ρούχα και ήμουν εγώ στο πίσω μέρος του καταστήματος και διάβαζα ένα βιβλίο, γιατί δεν υπήρχε πελάτης. Μπροστά στην είσοδο του μαγαζιού εκεί και ήταν το ταμείο και είχα αφημένο το κινητό μου.

Όπως κάποια στιγμή αισθάνομαι μία παρουσία χωρίς να ξέρω τι και πως και σηκώνω το κεφάλι μου και βλέπω έναν άνθρωπο από πάνω μου ακριβώς, ο οποίος με κοιτάει και με απειλεί, δώσε τα χρήματα, εγώ σαστίζω, δεν ξέρω τι να κάνω, τα χάνω και σηκώνομαι, κάνω κάποιες σπασμωδικές κινήσεις.

Αυτός παίρνει το κινητό μου, δεν πήρε τα χρήματα, γιατί κατάλαβε ότι υπήρχε αντίδραση. Και θέλω να σου, ότι για πάρα πολύ καιρό μετά δεν μπορούσα να ξανακρατήσω μόνη μου το μαγαζί, εκεί το ψυχολογικό είναι τεράστιο και αισθάνεσαι, ότι βιάζεσαι από παντού», είπε η η Ελένη Τσολάκη.