Βασίλης Καρράς: Αδυνατισμένος, ξυρισμένος με μπλε πουκάμισο - Αδημοσίευτο βίντεο λίγο πριν την εισαγωγή του στο νοσοκομείο

Που ήταν και τι έκανε ο τραγουδιστής την άνοιξη

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Ο Βασίλης Καρράς έχει αποφασίσει να περιορίσει τις δημόσιες εμφανίσεις του και να επικεντρωθεί στην υγεία του, καθώς ο ίδιος το τελευταίο διάστημα έχει ταλαιπωρηθεί νοσηλευόμενος μάλιστα σε νοσοκομείο στη Θεσσαλονίκη.

Τα πρόσωπα, που επιλέγει να βλέπει και να μιλάει ο τραγουδιστής είναι εκείνα, με τα οποία νιώθει άνετα και με αυτά μάλιστα πέρασε τα πρόσφατα γενέθλιά του κλείνοντας τα 70 του χρόνια (δείτε εδώ).

Αδημοσίευτο βίντεο του Βασίλη Καρρά από γυρίσματα για video clip του

Μπορεί να μην υπάρχει κάποιο φωτογραφικό υλικό από τον Βασίλη Καρρά το τελευταίο διάστημα, ωστόσο το Πρωινό εξασφάλισε την Τρίτη (14/11) βίντεο από γύρισμα, που είχε κάνει ο Βασίλης Καρράς κατά την άνοιξη για video clip του με τον ίδιο να δείχνει ανανεωμένος λίγο πριν έρθει η επιπλοκή της υγείας του, στην οποία αναφερθήκαμε λίγο νωρίτερα.

Το νέο του τραγούδι

Ο Βασίλης Καρράς μας έχει απασχολήσει ιδιαίτερα το τελευταίο διάστημα μέσα από την περιπέτεια της υγείας του, καθώς νοσηλεύτηκε σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης, έχοντας συνεχώς στο πλευρό του τη γυναίκα και την κόρη του.

Ευτυχώς πρώτα από όλα για τον καλλιτέχνη και ύστερα για όσους τον θαυμάζουν, οι εξελίξεις με την υγεία του είναι θετικές και έτσι ο Βασίλης Καρράς πήρε εξιτήριο και είναι σπίτι του, με τα καλύτερα να είναι μπροστά του.

Δείτε επίσης: Fame Story: «Καλησπέρα και καλή βραδιά» - Το τηλεφώνημα "έκπληξη" του Βασίλη Καρρά στον αέρα του STAR

Ο καλλιτέχνης πριν νοσηλευτεί είχε ετοιμάσει την δημιουργία νέου δίσκου, καθώς είχε γυριστεί και video clip για το κομμάτι του ''Χύμα στο Κύμα''. Η πρώτη παρουσίαση έγινε την Παρασκευή (20/10) στο Fame Story με το κοινό να το καταχειροκροτάει.