Βίντεο ντοκουμέντο από τη στιγμή που ο μοτοσυκλετιστής σπάει τον καθρέφτη της Εύης Βατίδου - Καρέ καρέ όλες οι κινήσεις

Η εξέλιξη της υπόθεσης μετά την αθώωση του μοντέλου

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Εδώ και λίγες ημέρες παρακολουθούμε την εξέλιξη της υπόθεσης της Εύης Βατίδου με άνδρα μοτοσυκλετιστή, καθώς οι δύο να κατηγορούν ο ένας τον άλλον για συμπλοκή - επίθεση, με το δικαστήριο να κρίνει αθώο το μοντέλο.

Ο Αλέξης Κούγιας, που έχει αναλάβει την υπεράσπιση της πρώην συζύγου του τόνισε, πως η υπόθεση δεν έχει λήξει και πως θα τεκμηριώσει την αθωότητα της μέσα από βίντεο, που κατέγραψε το σπάσιμο του καθρέφτη της Βατίδου από τον άνδρα.

Το βίντεο από το σπάσιμο του καθρέφτη του αυτοκινήτου της Εύης Βατίδου

Την Τρίτη (14/11) μέσα από ρεπορτάζ της εκπομπής T-live προβλήθηκε βίντεο από κάμερα καταστήματος, που κατέγραψε τη στιγμή, που η μηχανή σταθμεύει, στη συνέχεια σταματάει το τζιπ της Εύης Βατίδου και στη συνέχεια ο άνδρας της μηχανής σπάει με το κράνος του τον καθρέφτη του μοντέλου.

Οι πρώτες αποκαλύψεις της Βατίδου για τη συμπλοκή

«Το μεγαλύτερο ψέμα, που έχω ακούσει είναι, ότι εγώ δεν έχω προκαλέσει ποτέ στη ζωή μου κανέναν καβγά και δεν είμαι ο άνθρωπος, που καβγαδίζω και στο παρελθόν μπορεί να μου έχουν ρίξει μια μούντζα...

Όπως δήλωσα ο άνθρωπος αυτός βρέθηκε στο τζάμι του αυτοκινήτου μου και αφού με έβρισε χυδαία, με το κράνος του μου κατέβασε όλον τον καθρέφτη, μου τον έσπασε, τον θρυμμάτισε με πολύ βίαιο τρόπο. Σε πολύ κεντρικό δρόμο, πρώτα ήρθε να με βρίσει στο τζάμι και με έβρισε χυδαία....του είπα ποιός είσαι εσύ;

Ακόμα είμαι κατάσταση σοκ. Στη συνέχεια, έφυγε πάρα πολύ γρήγορα. Ακόμα αναρωτιέμαι, γιατί συνέβη όλο αυτό...Ευτυχώς, που τελείωσε όλο αυτό στο βουνό...Θεωρώ, πως ήταν καθαρή επίθεση απέναντι μου», είπε μεταξύ η Εύη Βατίδου.