Εύη Βατίδου: Η 57χρονη τραυματίας μιλάει για το περιστατικό στο "T-live"

« Ήταν πολύ σοκαριστικό...»

Γιώτα Πεπαρίδη
Youweekly Editor
ΚΩΣΤΑΣ ΤΖΟΥΜΑΣ/EUROKINISSI
ΚΩΣΤΑΣ ΤΖΟΥΜΑΣ/EUROKINISSI

Σάλος έχει προκληθεί με την υπόθεση του γνωστού μοντέλου, Εύης Βατίδου, που εκτυλίχθηκε την Κυριακή 12 Νοεμβρίου, με μοτοσικλετιστή. Πριν λίγες ώρες τον γύρο των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, αλλά και ενημέρωσης, κάνει το βίντεο με τον οδηγό της μηχανής να χτυπάει τον καθρέφτη του αυτοκινήτου του μοντέλου με το κράνος του (δείτε το εδώ).

Η 57χρονη τραυματία παραχώρησε μία τηλεφωνική συνέντευξη, στην ενημερωτική εκπομπή "T-live", η οποία προβάλλεται μέσα από τη συχνότητα του τηλεοπτικού σταθμού του Alpha, για το πώς νιώθει και το πώς βίωσε την κατάσταση.

Η εξομολόγηση της 57χρονης τραυματίας από το περιστατικό με την Εύη Βατίδου

«Ήτανε μία άσχημη κατάσταση. Πονάω, δεν μπορώ. Έχω ένα χειρουργείο την Πέμπτη... Ήταν πολύ σοκαριστικό, τίποτα άλλο δεν μπορώ να πω. Σοκαριστικό κι έχω θέμα, τώρα κι εγώ ταράζομαι, δεν μπορώ να κοιμηθώ... Όχι, δεν επικοινώνησε μαζί μας η κυρία Βατίδου...», εξομολογήθηκε στην εκπομπή η άτυχη γυναίκα.

Οι δηλώσεις του Αλέξη Κούγια για την υπόθεση της Εύης Βατίδου

Ο γνωστός ποινικολόγος, και δικηγόρος της υπόθεσης, Αλέξης Κούγιας, μετά από την απόφαση αθώωσής της από τον εισαγγελέα, βρέθηκε καλεσμένος στην ενημερωτική εκπομπή "Live News", η οποία προβάλλεται μέσα από τη συχνότητα του τηλεοπτικού σταθμού του Mega, και μίλησε αναλυτικά για την υπόθεση στο Νίκο Ευαγγελάτο.

Υπενθυμίζουμε, πως το γνωστό μοντέλο και ο ποινικολόγος έχουν υπάρξει παντρεμένοι στο παρελθόν και έχουν αποκτήσει μαζί δύο παιδιά, ένα γιο και μία κόρη.

«Αυτό που συνέβη, είναι η χαρακτηριστική συμπεριφορά του αλήτη, ψευτόμαγκα, ο οποίος έχει μια μηχανή χωρίς αριθμό, νομίζει ότι οι δρόμοι είναι ιδιοκτησία του. Κάνω έρευνα για την προσωπικότητα του ανθρώπου αυτού, αλλά δεν μπορώ να δημοσιοποιήσω πράγματα, κι έχω βρει φωτογραφίες με όπλα μέσα από τον προσωπικό τουη λογαριασμό στο Facebook. Βρίσκει μια απροστάτευτη γυναίκα, πηγαίνει στο παράθυρό της και εκείνη από φόβο δεν του ανοίγει. Αρχίζει να την βρίζει χυδαία και τότε, η Εύη προσπαθεί να τηλεφωνήσει στην Αστυνομία, έκανε 14 κλήσεις στην άμεση δράση.

Τη βρίζει, και όταν αυτή καλεί την αστυνομία, της χτυπάει με το κράνος το τζάμι, και της σπάει τον καθρέφτη. Μετά αυτός φοράει το κράνος του. Εκείνος λοιπόν, ξεκινάει μια διαδρομή προς το βουνό, με την πρώην σύζυγό μου να ακολουθεί από πίσω, γιατί θέλει να τον οδηγήσει στην αστυνομία. Την πάει από στενά, που ξέρει τους δρόμους, επειδή εκείνος μένει εκεί κοντά. Την πηγαίνει στα κατσάβραχα και κάποια στιγμή η μηχανή ανατρέπεται, και όπως ανατρέπεται, καταπλακώνει την συνεπιβάτιδα. Η Εύη σταμάτησε, οδήγησε το αυτοκίνητό της αριστερά εκεί, όμως υπήρχε ένα χαντάκι με αποτέλεσμα να σπάσει ένα κομμάτι της μηχανής. Εκείνη τη στιγμή κατεβαίνει το αυτοκίνητο, εκείνος είναι όρθιος και την βρίζει χυδαία. Η προανάκριση δε έκανε καλή έρευνα και για αυτό είναι όλη η υπόθεση εις βάρος της Εύης.

Αν τους είχε χτυπήσει θα έπρεπε να υπάρχουν σημάδια στο αυτοκίνητό της, που δεν βρέθηκαν αλλά και σημάδια στη μηχανή που επίσης δεν υπήρχαν. Κάποια στιγμή ήρθε το ασθενοφόρο, πήρε την κυρία, και ο άνδρας πήρε τη μηχανή του και έφυγε. Η μηχανή μέχρι και τώρα δεν έχει βρεθεί. Ίσως είναι κλεμμένη η μηχανή, γιατί δεν βγαίνει νόημα από όλο αυτό, ή μπορεί κατά τη δική μου κρίση να συνδέεται με άλλα πράγματα.

Όλοι αναγνώρισαν, ότι κακώς ασκήθηκε ποινική δίωξη. Ο κύριος είπε, ότι ταράχθηκε και απλώς άρχισε να χτυπάει αναίτια το αυτοκίνητο. Έπρεπε η δικογραφία να επιστραφεί στο αστυνομικό τμήμα, να γίνει συμπληρωματική κατάθεση, ώστε να έρθει η μοτοσικλέτα ή έστω μία φωτογραφία της και να οριστεί πραγματογνώμονος. Εγώ προσωπικά δεν θα είμαι ικανοποιημένος, αν δεν απαλλαγεί δια βουλεύματος. Έχει γίνει φθορά, εξύβριση και συκοφαντική δυσφήμιση, και όλα αυτά θα έπρεπε να είναι κατηγορίες για τον οδηγό της μηχανής. Από όλα αυτά ευτυχώς, καταλαβαίνω, ότι υπάρχει δικαιοσύνη», είπε ο γνωστός δικηγόρος για την υπόθεση.