Με δαντέλα και τα αρχικά της πάνω: Το υπέροχο νυφικό της Βασίλισσας Άννας Μαρίας βρέθηκε

Μαζί και το στέμμα της

Γιώτα Πεπαρίδη
Youweekly Editor
Με δαντέλα και τα αρχικά της πάνω: Το υπέροχο νυφικό της Βασίλισσας Άννας Μαρίας βρέθηκε

Ο τέως βασιλιάς της Ελλάδας, Κωνσταντίνος Γλύξμπουργκ, έφυγε από τη ζωή στις 10 Ιανουαρίου του 2023, αφήνοντας πίσω του μία μεγάλης αξίας περιουσίας (δείτε εδώ με ποια Ελληνίδα ηθοποιό είχε σχέση), ωστόσο πλέον όλο και πιο συχνά έρχονται στην επιφάνεια περιστατικά σε σχέση με τη ζωή του, αλλά και των οικείων του.

Πρόσφατα έγινε γνωστό, ότι βρέθηκε στα υπόγεια των βασιλικών κτημάτων στο Τατοΐ, το νυφικό που φορούσε η Άννα Μαρία στο γάμο τους, που τότε ήταν μόλις 19 ετών.

Το υπέρλαμπρο νυφικό της Άννας Μαρίας

Η πρώην βασίλισσα της Ελλάδος, ήταν η τελευταία νύφη βασιλικής οικογένειας στη χώρα. Παντρεύτηκε με το σύζυγό της το 1964 και όλα ήταν ονειρεμένα, Το κατάλευκο φόρεμα, που φορούσε είχε πάνω κεντημένα τα αρχικά της "Α. Μ. Β.", σύμφωνα με τις πληροφορίες.

Βρέθηκε πρόσφατα, σε ένα σιδερένιο μπαούλο, που μέσα είχε και το ασημένιο πανάκριβο στέμμα, που είχε επιλέξει να συνδυάσει με το νυφικό της στην τελετή. Ενώ, ο σταυρός που είχε, είναι ένα αντικείμενο μεγάλης αξίας, που έχει στα προσωπικά της αντικείμενα και είχε βάλει πρόσφατα στην εξόδιο ακολουθία του συζύγου της.

Τα ποσά που δημοπρατήθηκαν τα αυτοκίνητα του Κωνσταντίνου Γλύξμπουργκ

Σύμφωνα με πληροφορίες, από την εκπομπή "ΕΠΙ ΤΟΠΟΥ", που παρουσιάζει ο Νάσος Γουμενίδης, που προβάλλεται στη συχνότητα του τηλεοπτικού σταθμού "OPEN", και ο Παύλος και ο Κωνσταντίνος, είχανε μία πολύ μεγάλη αγάπη στα δίπορτα αυτοκίνητα.

Μία BMW 507 Series II Roadster, δημοπρατήθηκε στα 2.070.000 ευρώ από τον Οίκο δημοπρασιών Bonhams. Μία Mercedes - Benz 300SL του 1959 εκτιμήθηκε, ότι κοστίζει από 1,4 εκατομμύρια ευρώ μέχρι 6,7 εκατομμύρια ευρώ, η οποία δεν έχει πουληθεί προς το παρόν.

Μία άλλη Mercedes, Americana Cabrio 280 SE 3.5 του 1969, αγοράστηκε από γνωστό Έλληνα συλλέκτη και η αξία της είναι 380.000 ευρώ. Τέλος, ένα Ford Thunderbird convertible hard top του 1957, που παραμένει στη συλλογή του βασιλιά, έχει εκτιμώμενη αξία στα 44.940 ευρώ.