Έγινε σε πολύ ρομαντικό σημείο στο εξωτερικό - Αποκαλύψεις για τη φαντασμαγορική πρόταση γάμου του Stan στη σύζυγό του

Μιλάει δύσκολα για τα προσωπικά του

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Έγινε σε πολύ ρομαντικό σημείο στο εξωτερικό - Αποκαλύψεις για τη φαντασμαγορική πρόταση γάμου του Stan στη σύζυγό του

Tην Τρίτη (14/11) ο Stan ήταν καλεσμένος στο The 2night show με τον τραγουδιστή να κάνει δηλώσεις για την προσωπική του ζωή και τη σύζυγό του Βέρα, με την οποία παντρεύτηκαν πριν από λίγους μήνες στον τόπο καταγωγής του.

Να τονίσουμε στο σημείο αυτό, πως ο τραγουδιστής δεν ανοίγεται τόσο εύκολα σε ότι αφορά τα ερωτικά του, ωστόσο αυτή τη φορά, που αποφάσισε να κάνει το επόμενο βήμα δε θα μπορούσε να μην κάνει μια νύξη για την καλή του (δείτε εδώ που πήγαν μετά τον γάμο).

Σε ερώτηση για το γάμο τους και για το πως έγινε η πρόταση γάμου ο Stan έδειξε αρκετά διστακτικός να απαντήσει, ωστόσο μετά βίας αποκάλυψε, πως αυτή έγινε πολύ ρομαντικά σε κάποιο σημείο στο εξωτερικό.

Οι δηλώσεις του Stan για τη σύζυγό του και τον γάμο τους

«Το πήρα απόφαση, γιατί ήμουν ευτυχισμένος και ήθελα να συνεχιστεί η ευτυχία μου στο επόμενο στάδιο. Νομίζω, ότι όταν είναι κάτι αληθινό και βγαίνει μέσα από την καρδιά σου και ακούς την καρδιά σου λογικά εκεί θα σε πάει. Δε μου αρέσει να μιλάω για την πρόταση γάμου, γιατί θεωρώ ότι είναι κάτι πολύ προσωπικό. Δεν έγινε στην Ελλάδα, το έκανα πολύ ρομαντικά, υπήρχε πολύ συγκίνηση», είπε ο Stan.

Οι αποκαλύψεις για την καριέρα του

«Καλλιτεχνικά ήθελα πάντα να βρίσκομαι στην αρένα με τον ταύρο να παλεύουμε, αυτή είναι η πραγματικότητα. Δεν ήθελα ούτε να το βλέπω στην κερκίδα, ούτε να είμαι στο parking. Αν με ρωτάς αν είναι έτσι, όπως τα φανταζόμουν δεν είναι σε καμία περίπτωση. Ήμουν πολύ ρομαντικός και τα έπαιρνα πολύ προσωπικά», είπε ο Stan.

Η αποφυγή του να απαντήσει για την εγκυμοσύνη στις κάμερες

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Mega Καλημέρα παραχώρησε ο Stan λίγες ημέρες μετά τον γάμο του με την Βέρα Σωτηροπούλου στην Πάρο. Ο τραγουδιστής πλέει σε πελάγη ευτυχίας μαζί με την καλή του και αυτό φαίνεται από χιλιόμετρα.

Παρόλα αυτά, δεν φαίνεται να έχουν ακόμα στο μυαλό τους το ενδεχόμενο μίας εγκυμοσύνης, καθώς μόλις ο δημοσιογράφος του έθεσε αυτή την ερώτηση, ο ίδιος ανέφερε πως είναι κάτι που δεν βρίσκεται στα άμεσα πλάνα τους.

«Μεγάλωσα σε μια οικογένεια που ήταν πολύ αγαπημένη. Πάντοτε στο πίσω μέρος του μυαλού μου είχα την σκέψη ότι όταν βρω τον σωστό άνθρωπο θα κάνω αυτό το βήμα. Σε αυτούς τους καιρούς που ζούμε, είναι πολύ δύσκολο να βρεις σωστούς ανθρώπους να στέκονται δίπλα σου στα καλά και στα δύσκολα, είμαι πολύ τυχερός! Το τραγούδι “είμαι πολύ τυχερός” το έχω γράψει για εκείνη και είναι το τραγούδι μας, δεν θα μπορούσε να είναι αλλιώς», είπε αρχικά.

Όσον αφορά στην ερώτηση για τη δημιουργία οικογένειας και την απόκτηση ενός παιδιού, δήλωσε: «Τώρα το έχει πάει πολύ μακριά. Προς το παρόν είμαστε πάρα πολύ χαρούμενοι. Δεν έχω λόγια, είμαι πάρα πολύ χαρούμενος».

Και για την πρόταση γάμου, αποκάλυψε για πρώτη φορά: «Είναι κάτι το οποίο αποφάσισα πρώτα εγώ και την έπιασα σε έκπληξη πριν να το περιμένει. Παιδιά να το κάνετε πριν το περιμένει, γιατί μετά χαλάει. Αυτή είναι η συμβουλή μου προς όλους τους άνδρες».

Δείτε επίσης: Αποκλειστικό! Σε ποια εταιρεία ανήκει το νυφικό που φόρεσε στον γάμο της με τον Stan η Βέρα Σωτηροπούλου