Νίνο - Ζόζεφιν: Τρυφερές στιγμές σε βραδινή έξοδό τους μαζί με την μητέρα της τραγουδίστριας

Μοιάζει με την δίδυμη αδερφή της

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency

Χέρι-χέρι σε προσωπικό, αλλά και επαγγελματικό, επίπεδο πηγαίνουν τους τελευταίους μήνες ο Νίνο μαζί με την Ζόζεφιν. Κι ενώ πολλοί απορούσαν αν είναι ζευγάρι, αφού και οι δύο φρόντιζαν αρχικά να διατηρούν χαμηλούς τόνους σε ό,τι αφορά τη μεταξύ τους σχέση, με τις πρόσφατες εμφανίσεις τους δεν έχουν αφήσει και πολλά περιθώρια για αμφιβολία.

Το πιο πρόσφατο, αλλά και πιο τρανταχτό δείγμα ήρθε από την πρόσφατη παρουσίαση του νέου δίσκου της Ζοζεφίν, «Τα καλά κορίτσια» σε λούνα παρκ στου Ρέντη, όπου έγινε και η πρώτη επίσημη εμφάνιση του ζευγαριού. Για όσους μπορεί να πίστεψαν ότι ο Νίνο ήταν εκεί απλά για να την στηρίξει συναδελφικά, η τραγουδίστρια φρόντισε να εξαφανίσει κάθε... ερωτηματικό, μιλώντας ανοιχτά και με θερμά λόγια για εκείνον, ενώ αποκάλυψε πως αφιερώνουν ο ένας στον άλλον το τραγούδι «Έρωτά μου».

Όπως πρόσθεσε: «Ο Νίνο είναι ο άνθρωπός μου. Το κατάλαβα από τη πρώτη στιγμή που βρεθήκαμε… Εννοείται ότι η μαμά μου έχει γνωρίσει τον Νίνο. Πιστεύω ότι είμαστε και οι δυο άνθρωποι της ίδιας ποιότητας, και αυτό είναι κάτι που το βλέπουν και οι γονείς μας… Είναι πολύ καλός άνθρωπος. Έχω γνωρίσει τους γονείς του» (δείτε εδώ το βίντεο με τις δηλώσεις της).

Νίνο & Ζόζεφιν δεν κρύβονται πια!

Νίνο Ζόζεφιν σχέση

Νίνο Ζόζεφιν πρώτη επίσημη δημόσια εμφάνιση
Νίνο - Ζόζεφιν: Τρυφερές στιγμές σε βραδινή έξοδό τους μαζί με την μητέρα της παρουσιάστριας

«Ο γάμος δεν είναι στα σχέδιά μας»

Δεν χρειαζόταν βέβαια να αποκαλύψει πως ο τραγουδιστής έχει γνωρίσει τη μητέρα της, Μαργαρίτα Βεντή, αφού το είχε κάνει για λογαριασμό τους ο φωτογραφικός φακός πριν από περίπου πέντε μήνες, όταν οι τρεις τους είχαν δειπνήσει μαζί σε εστιατόριο της παραλιακής. Πάντως, παρά το γεγονός ότι η σχέση τους προχωράει, και οι δύο είναι αρνητικοί (προς το παρόν) όσον αφορά το ενδεχόμενο του γάμου. «Ο γάμος δεν είναι στα σχέδιά μου, αλλά αυτά είναι μεταξύ των δυο ανθρώπων. Είμαι πιο cool με αυτά τα θέματα», ανέφερε η τραγουδίστρια στις κάμερες, στην παρουσίαση του δίσκου της.

Περισσότερα το νέο τεύχος YOU που κυκλοφορεί