«Είναι ο άνθρωπος μου...» - Τα τρυφερά λόγια της Ζόζεφιν για τον Νίνο και την μητέρα της

«Την θέλω παντού μαζί μου»

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
«Είναι ο άνθρωπος μου...» - Τα τρυφερά λόγια της Ζόζεφιν για τον Νίνο και την μητέρα της

Δηλώσεις στην εκπομπή Happy Day στον Alpha παραχώρησε η Ζόζεφιν, οι οποίες προβλήθηκαν το πρωί της Δευτέρας 13/11. Η γνωστή τραγουδίστρια μίλησε με πολύ τρυφερά λόγια τόσο για την μητέρα της (δείτε εδώ φωτογραφίες) όσο και για τον σύντροφό της Νίνο.

Το ζευγάρι, είναι γνωστό ότι είναι μαζί εδώ και μερικούς μήνες, ωστόσο φαίνεται ότι ο ένας στο πρόσωπο του άλλου έχουν βρει το άλλο του μισό και αυτό φαίνεται τόσο από τις κοινές τους εμφανίσεις και αναρτήσεις στα social media όσο και απο τις δηλώσεις που κάνουν ο ένας για τον άλλον στις κάμερες.

Τα τρυφερά λόγια της Ζόζεφιν για τον Νίνο

«O Νίνο είναι ο άνθρωπος μου και αυτές τις στιγμές ειναι πολύ σημαντικό να είναι διπλά μου. Κατάλαβα ότι είναι ο άνθρωπος μου από την πρώτη στιγμή που βρεθήκαμε.» ανέφερε αρχικά.

«Η μαμά μου έχει γυρίσει, Δεν με αφήνει από το πλευρώ της, την θέλω παντού μαζί μου. Όσο μεγαλώνω την θέλω πιο πολύ κοντά μου. Τον Νίνο τον έχει γνωρίσει.» είπε η τραγουδίστρια.

Δείτε εδώ το βίντεο:

Η δημόσια δήλωση αγάπης

Ο καλλιτέχνης εκδήλωσε την αγάπη του στη νέα του σύντροφο δημόσια και οι θαυμαστές τους "έλιωσαν" με την κίνησή του αυτή.

Οι ζήλιες που του κάνει

Η τραγουδίστρια σε δηλώσεις της στην κάμερα του Mega Καλημέρα, την Δευτέρα 2/10 μίλησε για τον σύντροφό της Νίνο αλλά και για τον αν είναι έτοιμη να κάνει το επόμενο βήμα.

«Ο σύντροφός μου με είδε, μιλήσαμε και εγκρίνει. Δε ζηλεύει καθόλου. Εγώ ζηλεύω λίγο, καμιά φορά. Εμπιστευόμαστε ο ένας τον άλλο. Μια σχέση πρέπει να βασίζεται στην εμπιστοσύνη οπότε είμαστε οκ» είπε αρχικά η Ζόζεφιν.

«Δεν ονειρεύομαι τον γάμο. Είμαι συγκεντρωμένη στη δουλειά μου και την καριέρα που έχω ονειρευτεί» είπε.

Αναφορικά με τον αν θα έβλεπε τον εαυτό της σε κάποιο πάνελ η Ζόζεφιν απάντησε: «Θα μου άρεσε πολύ να είμαι κάποια στιγμή σε κριτική επιτροπή.»

Δείτε εδώ τις δηλώσεις της: