Ο ένας κοιτούσε τις κάμερες και ο άλλος χαμήλωνε το βλέμμα του - Η πρώτη κοινή δημόσια έξοδος Ελεωνόρας Ζουγανέλη και Νίκου Συρίγου

Τους "τσάκωσε" η κάμερα του Youweekly.gr

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ο ένας κοιτούσε τις κάμερες και ο άλλος χαμήλωνε το βλέμμα του - Η πρώτη κοινή δημόσια έξοδος Ελεωνόρας Ζουγανέλη και Νίκου Συρίγου

Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη μετά το χωρισμό και το διαζύγιο της από τον Σπύρο Δημητρίου (δείτε το λόγο που τους οδήγησαν στο τέλος), έχει βρει την αγάπη και τον έρωτα στα μάτια του Νίκου Συρίγου, του δημοσιογράφου που παρακολουθούμε κάθε Σαββατοκύριακο στην εκπομπή του MEGA, Χαμογέλα και πάλι.

Είναι ζευγάρι εδώ και αρκετούς μήνες, ωστόσο επιθυμούσαν να κρατούν τη σχέση τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας για να την προστατεύσουν από τα σχόλια των ψυχαγωγικών εκπομπών.

Όταν λοιπόν ένιωσαν έτοιμοι, πραγματοποίησαν την πρώτη κοινή δημόσια έξοδο τους στο θέατρο Παλλάς, όπου παρακολούθησαν την συναυλία του Γιώργου Νταλάρα και της Άλκηστις Πρωτοψάλτη.

Η κοινή έξοδος Ζουγανέλη - Πρωτοψάλτη

Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη φανερά ευδιάθετη και άκρως εντυπωσιακή - όπως πάντα άλλωστε - κοιτούσε με χαμόγελο τον φωτογράφο, ενώ από την άλλη η Νίκος Συρίγος όπως βλέπουμε από τις φωτογραφίες, είχε χαμηλωμένο το βλέμμα τους η κοιτούσε από την άλλη πλευρά.

Ελεωνόρα Ζουγανέλη Νίκος Συρίγος

Ελεωνόρα Ζουγανέλη Νίκος Συρίγος

Η εξομολόγηση για τη σχέση τους

Στη συνέντευξη που παραχώρησε η τραγουδίστρια στον Άρη Καβατζίκη, για την εκπομπή του MEGA, Πάμε Δανάη, ο δημοσιογράφος ανέφερε κανονικά το όνομά του, με την ίδια να μην το αρνείται ούτε και να τον εμποδίζει ή να του ζητά να το κόψει. Είναι, μάλλον, η πρώτη φορά που μιλά τόσο ανοιχτά για εκείνον, απαντώντας για το γεγονός πως η παρουσία του στη ζωή της, την έχει αλλάξει καθοριστικά.

«Ο άνθρωπος που βρίσκεται τώρα στη ζωή σου, που δεν λέμε το όνομά του ποτέ, είναι συνάδελφός μου... Εν πάση περιπτώσει... Η ύπαρξη του Νίκου στη ζωή σου σε έχει αλλάξει; Σου έχει αλλάξει πλευρές που δεν γνώριζες ότι έχεις;», ήταν η ερώτηση του Άρη Καβατζίκη, με την ίδια να απαντά:

«Βέβαια με έχει αλλάξει. Αυτό είναι και το ζητούμενο στη ζωή μας. Όταν βάζουμε έναν άνθρωπο στη ζωή μας και την καθημερινότητά μας το κάνουμε για να επηρεαζόμαστε θετικά και να βγάζουμε άλλες πτυχές μας. Αυτή είναι η ουσία της επαφής και της συνύπαρξης. Νομίζω ότι αυτό δεν έχει να κάνει μόνο με τις προσωπικές μας σχέσεις. Όλοι οι άνθρωποι με τους οποίους συναντιόμαστε, είτε είναι φίλοι είτε είναι συνεργάτες... το ευτυχές είναι να επηρεάσει ο ένας τον άλλο».

Και πρόσθεσε: «Η ύπαρξη του Νίκου στη ζωή μου, με υποβοήθησε στο να είμαι καλά, γεμάτη και ήρεμη, με κάνει να είμαι πιο λειτουργική και αποδοτική στο κομμάτι της παράστασης».

Δείτε επίσης: «Δεν ξέρω αν θα παντρευόμουν αν δεν...» - Η σπάνια εξομολόγηση του Σπύρου Δημητρίου για τον γάμο με την Ελεωνόρα Ζουγανέλη