«Δεν ξέρω αν θα παντρευόμουν αν δεν...» - Η σπάνια εξομολόγηση του Σπύρου Δημητρίου για τον γάμο με την Ελεωνόρα Ζουγανέλη

«Ο ερχομός ενός παιδιού...»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency

Ο Σπύρος Δημητρίου αποφεύγει τις κάμερες και τις δημόσιες εμφανίσεις, κάτι που συνέβαινε πάντα, ωστόσο μετά τον χωρισμό του με την Ελεωνόρα Ζουγανέλη έγινε ακόμη πιο προσεκτικός. Παρόλα αυτά, την Πέμπτη 26/10 μίλησε στην κάμερα της εκπομπής του ALPHA, Super Κατερίνα, και απάντησε σε ερωτήσεις για την προσωπική του ζωή και τις σχέσεις με τις πρώην του.

Μίλησε, μάλιστα, και για τους γονείς του, οι οποίοι έχουν φύγει πια από τη ζωή, εξηγώντας πως η κούραση και το άγχος που πέρασε όσο τους φρόντιζε, τον έχει οδηγήσει στο να σκέφτεται διπλά και τριπλά την απόκτηση ενός παιδιού.

Δείτε επίσης: «Είμαι πολύ καλά, είμαι πολύ ανοιχτή σε όλα!» - Πρωτοφανής εξομολόγηση από την Ελεωνόρα Ζουγανέλη για έναν δεύτερο γάμο

Η αποκάλυψη του Σπύρου Δημητρίου για τον γάμο με την Ελεωνόρα Ζουγανέλη

«Όλοι οι προηγούμενοι χώροι μου είχαν την πινελιά της μαμάς μου. Μου βγαίνει ακόμα και τώρα να την πάρω να της πω ότι έγινε κάτι. Δεν το συζήτησα μαζί της αν ήταν χαρούμενη που παντρεύτηκα. Ναι μωρέ, χαρούμενη ήταν. Αν δεν είχε "φύγει" ο μπαμπάς μου δεν ξέρω αν θα παντρευόμουν. Υπάρχουν κομβικά σημεία στη ζωή που μας επηρεάζουν», είπε αρχικά.

«Αν μου αποδείξεις ότι ενδιαφέρει κάποιον να ακούσει για το διαζύγιό μου, θα μιλήσω. Δεν είναι ο μοναδικός χωρισμός είχα, υπήρχαν και άλλοι πιο επίπονοι, με επίσης αξιόλογους ανθρώπους», δήλωσε έπειτα για το γεγονός πως δεν του αρέσει να μιλά για τον χωρισμό του με την Ελεωνόρα Ζουγανέλη και πρόσθεσε: «Δεν θα έμπαινα στη διαδικασία να σκεφτώ τον γάμο. Δεν είναι εικόνα αυτή ανθρώπων που παντρεύονται στις εκκλησίες με θρησκευτικές τελετές».

«Και οι δύο γονείς μου τα τελευταία χρόνια είχαν πολύ σοβαρά προβλήματα υγείας, είχα αποκτήσει μια ιδιαίτερα φροντιστική σχέση με τους γονείς μου, για περίπου 10 χρόνια, κυρίως με τον πατέρα μου. Αυτό με κούρασε και ο ερχομός ενός παιδιού με γεμίζει άγχος αν μπορώ να του προσφέρω», είπε έπειτα για το ενδεχόμενο ενός παιδιού.

«Πιστεύω στην αγάπη και στους καλούς, έμπιστους και τρυφερούς ανθρώπους», ανέφερε στη συνέχεια για το αν θα παρουσίαζε μία νέα και αναγνωρίσιμη σύντροφό του στο μέλλον.

«Είχα μάθει πάντα να είμαι εργένης. Υπάρχουν δύο έννοιες. Εκείνη του μαγκούφη και της απολαυστικής, λίγο πιο μποέμ ζωής. Τίποτα από τα δύο δεν είμαι, αλλά δεν είχα μάθει να χρειάζομαι ποτέ συμπλήρωση», συμπλήρωσε, ενώ για τις προηγούμενες σχέσεις του, σημείωσε: «Όταν βλέπω πρώην συντρόφους μου στο δρόμο τις χαιρετώ, όλες. Εγώ έχω πάντα καλές σχέσεις με τις πρώην μου».

Όσον αφορά στον Στέφανο Κασσελάκη και τα νέα που διαρρέουν για εκείνον και τη ζωή του, υποστήριξε: «Εγώ δεν ξέρω, αν ήμουν πρόεδρος ενός κόμματος, αν θα έβαζα στο βιογραφικό μου ότι είμαι ετεροφυλόφιλος. Δεν ξέρω γιατί είναι προσόν αυτό και γιατί πρέπει να γίνεται σημαία. Οι ομοφυλόφιλοι είναι σαν από μόνοι τους να γίνονται μειονότητα».

Και για τις αιχμηρές δηλώσεις του Αλέξη Κούγια για εκείνον (δείτε εδώ), τόνισε: «Πρέπει να σας διαβεβαιώσω ότι είναι πολύ καλός δικηγόρος, επειδή τον ξέρω πάρα πολλά χρόνια, όσο ξέρει το παιχνίδι με την εικόνα μιας δίκης και τα media, δεν το ξέρει κανείς».