«Μου τρώει πολλά χρήματα η γυναίκα μου» - ''Κόκκαλο'' η ρεπόρτερ του Happy Day με την εξομολόγηση του Ηλία Μελέτη

Η σχέση με την κόρη του

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Ο Μελέτης Ηλίας παραχώρησε δηλώσεις στην κάμερα του Happy Day, οι οποίες προβλήθηκαν την Τετάρτη (15/11) με τον ηθοποιό να μιλάει μεταξύ άλλων για τη ζωή του έξω από τα φώτα της δημοσιότητας δηλαδή στο σπίτι του.

Εδώ και χρόνια ο ηθοποιός έχει δημιουργήσει την οικογένειά του με τη Θέμιδα Βουτσινά με τον Ηλία Μελέτη να αναφέρει με αίσθηση χιούμορ, πως εκείνη και τα παιδιά τους ''σπαταλάνε'' τα περισσότερα από τα χρήματα, που βγάζει.

Στη συνέχεια, ο ηθοποιός τόνισε, πως δεν έχει ζήσει τις ''χρυσές'' εποχές της ελληνικής τηλεόρασης, καθώς ξεκίνησε να κάνει σίριαλ το 2014 και έτσι δε μπορεί να μιλάει για ''μαξιλαράκι'' ασφαλείας σε ότι αφορά το οικονομικό.

Οι αποκαλύψεις του Μελέτη Ηλία για την οικογένειά του

«Κοίταξε εμένα μου τρώει πολλά (χρήματα) και η γυναίκα μου μαζί με τα παιδιά φυσικά - αστειεύομαι -. Η αλήθεια είναι ότι στις εποχές μας δεν υπάρχουν μαξιλαράκια ασφαλείας. Δεν πρόλαβα τις χρυσές εποχές εγώ ξεκίνησα να δουλεύω το 2014 στην τηλεόραση, οπότε η εποχή προ κρίσης είχε παρέλθει ανεπιστρεπτί.

Η κόρη μου (δείτε την εδώ) που πια έχει ένα πολύ αυστηρό κριτήριο, περιμένω κάθε φορά πώς και πώς την άποψή της, με σφάζει με το γάντι», είπε ο Μελέτης Ηλίας.

Ο λόγος που πήγε σε σύμβουλο γάμου

«Είμαστε μαζί από το 2005. Δουλέψαμε αρκετά και πήγαμε σε σύμβουλο γάμου. Κάθεσαι με το έτερον ήμισυ απέναντι από τον ψυχολόγο – σύμβουλο γάμου κι αυτό που κάνει είναι να ακούσει διαφορετικές εκδοχές μιας ιστορίας και να καταλάβει αν αυτοί οι δύο άνθρωποι θέλουν να είναι μαζί ή όχι.

Αυτός θέλει να επισπεύσει είτε προς την μία είτε προς την άλλην κατεύθυνση, αρκεί να ξέρει τι θέλουν αυτοί οι δύο άνθρωποι. Εμείς είχαμε βρεθεί σε μια κούραση αυτών των χρόνων κι ουσιαστικά προσπαθούσαμε να καταλάβουμε τις μας φταίει στην καθημερινότητα. Από τις πρώτες συνεδρίες κατάλαβα τι μέρος του λόγου είμαι και τι πρέπει να κάνω για να υπάρξω σε ένα σπίτι που ονομάζεται οικογένεια. Εμένα με βοήθησε’», είπε ο Μελέτης Ηλίας.