Το "ραντεβού" του Νίκου Μουτσινά με κανάλι έκπληξη: «Έπινε τρίωρο καφεδάκι με την...»

Τον "τσάκωσε" η κάμερα της εκπομπής Breakfaststar έξω από τα στούντιο

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Το

Ένα ρεπορτάζ έκπληξη μετέφερε σήμερα Τετάρτη 15/11 η εκπομπή BreakfastStar. Όπως ειπώθηκε η ο Νίκος Μουτσινάς μετά το τέλος της εκπομπής Καλό Μεσημεράκι (δείτε το συγκινητικό φινάλε) και τις εξωτικές του διακοπές, βρέθηκε στα στούντιο πολύ γνωστού τηλεοπτικού σταθμού.

Μπορεί όπως έχει ανακοινώνει φέτος να έχει πάρει την απόφαση να απέχει από την τηλεόραση, ωστόσο, οι φήμες που τον θέλουν να επιστρέφει ξανά, όλο και φουντώνουν.

Η συνάντηση του Νίκου Μουτσινά με πρόσωπο του ΣΚΑΙ

Όπως αποκάλυψαν στην εκπομπή, ο Νίκος Μουτσινάς συναντήθηκε με πρόσωπο του ΣΚΑΙ και μάλιστα έκατσε για τρεις ώρες στα στούντιο. Μάλιστα, όταν αντίκρισε την κάμερα χαιρέτησε στέλνοντας και το φιλί του.

«Έπινε τρίωρο καφεδάκι με την πρώην αρχισυντάκτριά του και νυν της Φαίης Σκορδά, Αγγελική Γιαννακοπούλου. Προφανώς πήγε εκεί γιατί εκείνη δεν έχει καιρό να τη δει», είπαν στο πλατό.

Ο λόγος που αποφάσισε να απέχει από την τηλεόραση

«Κάνω τον σταυρό μου που δεν είμαι στην τηλεόραση, αυτή τη στιγμή. Αισθάνθηκα πολύ ζόρι πέρυσι και γι’ αυτό μετά τα Τέμπη μεταποιήθηκε και ένα κομμάτι τις περισσότερες μέρες είχε να κάνει με κοινωνικό σχόλιο, καθόλου πολιτικό, δεν είμαι πολιτικοποιημένο άτομο και δεν θεωρώ ότι κάποιο από τα κόμματα που έχουμε μπορεί κάτι να κάνει.

Ξαφνικά ήταν και δική μου ανάγκη, αλλά και της ομάδας να πούμε κάτι, πρέπει να μιλήσουμε, δεν γίνεται να μην τοποθετηθώ. Κι έλεγα “ρε φίλε, σου έκατσε, ωραία, τι μπορείς να στείλεις προς τα πίσω;” Κι έτσι μου δημιουργήθηκε η ανάγκη να πω κάτι. Επειδή ζορίστηκα πάρα πολύ με πολέμους, Πισπιρίγκου, Τέμπη, “άδειασε” το σύστημα, δεν μπορώ να μην κοιτάξω τον εαυτό μου.

Εγκεφαλική αλητεία. Οι συνεργάτες μου δεν το πίστευαν. Τους έλεγα ότι του χρόνου δεν μπορώ να μπω σε αυτό, θα τρελαθώ, θα αρχίσω να βρίζω, θα πάθω τρέλα στον αέρα, γιατί πνιγόμουν, που δε μου πέφτει λόγος ακριβώς...Κοκκαλώνεις, μαρμαρώνεις, τους το έλεγα... Εγώ κάπως πήρα την απόφαση, μου έγιναν προτάσεις, αλλά δεν συνέβαινε όμως να μου ενεργοποιηθεί κάτι».», είπε μεταξύ άλλων ο Νίκος Μουτσινάς.