«Ψωνίσανε από σβέρκο» - Τα αιχμηρά σχόλια του Ανδρέα Μικρούτσικου για την επιστροφή του Βασάλου στο MEGA και τις δηλώσεις της Χρηστίδου περί μπάτζετ

«Γιατί να είναι η Σίσσυ και η κάθε Σίσσυ αυτή που πρέπει να λογοδοτήσει;»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Ψωνίσανε από σβέρκο» - Τα αιχμηρά σχόλια του Ανδρέα Μικρούτσικου για την επιστροφή του Βασάλου στο MEGA και τις δηλώσεις της Χρηστίδου περί μπάτζετ

Την Τρίτη 14/11 στον αέρα της εκπομπής του ALPHA, Super Κατερίνα, συζητήθηκε έντονα η επιστροφή του Κωνσταντίνου Βασάλου στο πλατό και την ομάδα του Χαμογέλα και Πάλι στο MEGA, αλλά και οι αποκαλύψεις που έκανε η Σίσσυ Χρηστίδου σχετικά με το μπάτζετ πίσω από την προσθήκη αυτή, αφού προηγουμένως είχε αναφερθεί πως δεν υπήρχε δυνατότητα για άλλο πρόσωπο, γι' αυτό και δεν συμμετείχε ο Δημήτρης Αλεξάνδρου αυτή τη σεζόν (δείτε εδώ τι είπε για τον μισθό που κόπηκε στη μέση για να "χωρέσει" ο πρώην Survivor).

Τα σχόλιά του, θέλησε να κάνει, λοιπόν, με την σειρά του ο Ανδρέας Μικρούτσικος, ο οποίος δεν φαίνεται να συμφωνεί ιδιαίτερα με την επιστροφή του personal trainer, ενώ έχει πολλές απορίες για το όλο θέμα της μισθοδοσίας των δύο ανδρών.

Τα σχόλια του Ανδρέα Μικρούτσικου για την επιστροφή του Κωνσταντίνου Βασάλου στο Χαμογέλα και Πάλι

«Μπορεί μια εκπομπή να χρειαστεί ενίσχυση και να αλλάξει αυτό με το budget στην πορεία. Ανάλογα με το πώς πηγαίνει μία εκπομπή – δεν θα πω τη λέξη "νούμερα", γιατί μάλλον έχει απαγορευτεί – μπορεί να χρειαστεί διαμόρφωση του budget. Δεν υπονοώ κάτι για τα νούμερα της Σίσσυς, αλλά μπορεί να συμβεί», είπε αρχικά ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

Και πρόσθεσε: «Η Σίσσυ εν ολίγοις είπε ότι δεν είναι δική της ευθύνη, είναι αποτέλεσμα των οικονομικών, ότι δεν το αποφάσισε εκείνη και το κανόνισε η εταιρεία. Έρχεται τώρα η Ευρυδίκη και λέει το ήξερε και άρα το συζητούσαν. Αυτό σε ένα βαθμό είναι αντιφατικό, σε έναν άλλο βαθμό δεν είναι. Μπορεί ένα Σαββατοκύριακο να αποφάσισε η εταιρεία παραγωγής ή το κανάλι ότι εμείς είμαστε μέχρι εδώ, δεν χωράει κάποιος. Μπορεί να είναι δικαιολογία, επειδή δεν σε θέλω, να χρησιμοποιώ το οικονομικό. Γιατί να είναι η Σίσσυ και η κάθε Σίσσυ αυτή που πρέπει να λογοδοτήσει; Αυτό είπε η Σίσσυ και έρχεται η Ευρυδίκη Βαλαβάνη να αποκαλύψει ότι εμείς ξέραμε από το καλοκαίρι για κάποια κουβέντα. Δεν καθορίζει το μπάτζετ η Σίσσυ».

«Δεν υπάρχει budget για τον Αλεξάνδρου και υπάρχει για τον Βασάλο;», ρώτησε ο Γιάννης Πουλόπουλος.

«Το ξεκινήσανε άνευ Βασάλου και άνευ βασάνου και καθ’ οδόν αγοράσανε και τον Βασάλο, δηλαδή ψωνίσανε από σβέρκο. Ευχαριστώ πάρα πολύ», κατέληξε τότε εκείνος.