Παντρεύεται η Τζόρτζια Σιακαβάρα και ο Κωνσταντίνος Πλεύρης - Ο γάμος θα γίνει σε ερημοκλήσι

Η επιθυμία να αγοράσουν σπίτι για να μείνουν μαζί!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Ο Κωνσταντίνος Πλεύρης και η Τζόρτζια Σιακαβάρα ζουν τον απόλυτο έρωτα κάτι, που οι ίδιοι δεν κρύβουν πια μέσα από τις συχνές δηλώσεις τους σε τηλεοπτικές κάμερες, αλλά και από τις δημόσιες εμφανίσεις τους, που δίνουν και παίρνουν (δείτε εδώ τις δηλώσεις του Θάνου Πλεύρη για τη σχέση).

Ευχάριστα νέα έγιναν γνωστά για το ζευγάρι μέσα από την On Time και τη δημοσιογράφο Σάσα Σταμάτη, η οποία αποκάλυψε, πως η ηθοποιός - influencer και ο νομικός έχουν αποφασίσει να κάνουν το επόμενο βήμα στη σχέση τους.

Αυτό δεν είναι η συγκατοίκηση, η οποία έχει προηγηθεί, αλλά ο γάμος με τον Πλεύρη να αποκαλύπτει, πως έχει κάνει πρόταση γάμου στην αγαπημένη του και έχει σχεδιάσει, το που επιθυμεί να γίνει το μυστήριο.

Η αποκάλυψη για τον γάμο του Κωνσταντίνου Πλεύρη με την Τζόρτζια Σιακαβάρα

«Η Γεωργία σημαίνει μια μικρή λεξούλα για μένα με τρία γράμματα. Το παν. Η πρόταση γάμου έχει γίνει εδώ και καιρό και ο γάμος θα γίνει άμεσα, πριν από το τέλος του 2023. Θα γίνει στο σπίτι που έχω στην Παιανία, όπου εκεί υπάρχει το ερημοκλήσι του Αγίου Θωμά. Αυτή είναι η σκέψη μου. Τώρα μένουμε στο σπίτι μου, στον Διόνυσο, και αυτή την περίοδο ψάχνουμε να αγοράσουμε σπίτι στο Παλαιό Ψυχικό», είπε ο Κωνσταντίνος Πλεύρης.

Σιακαβάρα - Πλεύρης - Γάμος

«Τα έχουμε παραγγείλει τα δαχτυλίδια»

«Πότε πήγαμε στην Αίγινα; Έχω χρόνια να πάω στην Αίγινα. Πήγα στον Άγιο Παχούμιο. Τι επισημοποίηση κάναμε τα εγκαίνια του μοναστηριού; Εγκαινιάσαμε το μοναστήρι; Με βλέπετε εμένα να γίνομαι μοναχός;

Είναι χαριτωμένη η δημοσιογράφος! Πόσο χρονών είσαι; Να βρεις ένας 65 ετών, ό,τι πρέπει θα είναι! Πάμε στο γραφείο μου, που εκτός από το γραφείο μου έχουμε και ένα δωμάτιο....

Τα έχουμε παραγγείλει τα δαχτυλίδια, αλλά δεν τα έχουμε παραλάβει ακόμα! Κοιτάχτε θα προσπαθήσω να είναι κουμπάρος ο κύριος Κασσελάκης αν δεχτεί», είπε ο Κωνσταντίνος Πλεύρης.