Ετεοκλής Παύλου: «Η Φαίη Σκορδά είχε πει ότι είχε κλείσει η Τσολάκη πρωινό στο STAR! Αναγκαστήκαμε 60 άτομα να...»

Τι συνέβη πίσω από τις κάμερες

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Ετεοκλής Παύλου: «Η Φαίη Σκορδά είχε πει ότι είχε κλείσει η Τσολάκη πρωινό στο STAR! Αναγκαστήκαμε 60 άτομα να...»

Την Τρίτη 14/11 η Δανάη Μπάρκα βγήκε στον αέρα του MEGA και απάντησε για το ρεπορτάζ του Πρωινού που την ήθελε του χρόνου να κάνει εκπομπή με τον Κώστα Τσουρό, κάτι που φοβήθηκε πως δημιούργησε ανασφάλεια στους συνεργάτες της, χωρίς να είναι τίποτα από την είδηση αλήθεια (δείτε εδώ τα "καρφιά" της).

Λίγο αργότερα, η Φαίη Σκορδά, στη δική της εκπομπή, Fay's Time, μίλησε για το γεγονός αυτό, εξηγώντας πως και για την ίδια έχουν γραφτεί πολλά στο παρελθόν (δείτε εδώ), κάτι που έπιασε το αυτί του Ετεοκλή Παύλου. Ωστόσο, η ίδια η παρουσιάστρια του ΣΚΑΙ είχε ανακοινώσει εξελίξεις για το τηλεοπτικό μέλλον της Ελένης Τσολάκη, οι οποίες δεν συνέβησαν ποτέ, φέροντας σε δύσκολη θέση όλη την ομάδα του STAR, πράγμα για το οποίο μίλησε πρώτη φορά ο παρουσιαστής το πρωί της Τετάρτης 15/11 στο Breakfast at Star .

Το ξεκαθάρισμα του Ετεοκλή Παύλου για την Φαίη Σκορδά

«Να πω ότι συμφωνώ απόλυτα και κατανοώ τη Δανάη Μπάρκα που θέλησε να τοποθετηθεί και να προστατεύσει την ομάδα της. Και καλά έκανε, αν θες τη γνώμη μου, γιατί καταλαβαίνω τι αρνητικές εξελίξεις μπορεί να φέρει μία τέτοια είδηση σε μία ομάδα.

Παιδιά, το ‘χουμε ζήσει κι εμείς πέρσι. Μην πάμε μακριά. Είχε βγει η Φαίη Σκορδά στον αέρα της εκπομπής στις 10 Απριλίου και είχε πει ότι είχε κλείσει η Ελένη Τσολάκη στο STAR, λίγες μέρες αφότου είχε έρθει εδώ ο Χρήστος Αϊβαλιώτης, που είχε φύγει τότε από το Open Weekend.

Αυτό θα μπορούσε να φέρει πολλές διαφορετικές εξελίξεις και ένταση στην ομάδα και όσον αφορά εμάς απέναντι στον Χρήστο και εμάς απέναντι στο κανάλι, αλλά και την ομάδα μεταξύ μας. Αναγκαστήκαμε 60 άτομα, μία ομάδα ολόκληρη, να διαχειριστούμε κάτι που παρουσιάστηκε ως σίγουρο και τελικά δεν είχε καμία βάση. Και αποδεικνύεται ότι η Ελένη Τσολάκη έχει κανονικά την εκπομπή της στο ΟΡΕΝ, εμείς είμαστε εδώ στο STAR και όλο αυτό δεν ίσχυε», είπε χαρακτηριστικά ο ίδιος.

«Και μάλιστα από το στόμα μίας παρουσιάστριας, που έχει άλλη βαρύτητα, μερικά πράγματα κάνουν έτσι τη διαφορά. Αυτό το λες μόνο αν ήσουν μπροστά στις υπογραφές, αλλά και μπροστά στις υπογραφές να ήσουν, δεν το λες για να μην αγχώσεις κόσμο», σχολίασε από την πλευρά της η Ελένη Χατζίδου.