Γεμάτο λαμπάκια και πολύχρωμες μπάλες - Υπερπαραγωγή το χριστουγεννιάτικο δέντρο στο cozy σπίτι της Κατερίνας Παπουτσάκη

Πόζαρε με τις φόρμες της γεμάτη χαρά

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η Κατερίνα Παπουτσάκη μπορεί να έχει ένα αρκετά φορτωμένο πρόγραμμα, ωστόσο την Τρίτη (14/11) αποφάσισε να σπάσει για λίγο τη ρουτίνα και φέρει στο σπίτι της το γιορτινό κλίμα και το πνεύμα των Χριστουγέννων από νωρίς.

Όπως είδαμε με μία σειρά φωτογραφιών, που δημοσιεύτηκαν στο instagram η γνωστή ηθοποιός αποφάσισε να στολίσει το χριστουγεννιάτικο δέντρο στο νέο σπίτι, που μένει μετά τον χωρισμό της με τους δύο της γιους (δείτε εδώ το πρόσφατο τατουάζ, που χτύπησε στο χέρι της).

Η ατμόσφαιρα είναι πραγματικά γιορτινή και όπως φαίνεται από τις φωτογραφίες το δέντρο με τα στολίδια και τα λαμπάκια του έχει δέσει τέλεια με τον υπόλοιπο χώρο, που έχει κατά βάση πιο γήινους τόνους.

Η ανάρτηση της Κατερίνας Παπουτσάκη με το χριστουγεννιάτικο δέντρο της

«Ταραααααααα.
Είναι νωρίς, το ξέρω, αλλά θέλω να το ζήσω all the way.

Τα παιδάκια το χάρηκαν πολύ!
Τραγούδια , χοροί , φωτάκια, αγκαλίτσες και ευγνωμοσύνη για όλα τα υπέροχα που είμαστε σε θέση να απολαμβάνουμε !!!

Ειρήνη, αγάπη και αδελφοσύνη.
Άντε και του χρόνου με υγεία», έγραψε η Κατερίνα Παπουτσάκη.

Η ζωή της μετά το διαζύγιο

Είναι σημαδιακό, που είμαι σε αυτή τη δουλειά σε αυτή τη φάση της ζωής μου. Αισθάνομαι ότι είναι πολύ θεραπευτικό σε πολλά επίπεδα. Δεν υπάρχει τοξικότητα στην δουλειά μου. Είναι δύσκολο για μία single μαμά να καταφέρει να συνδυάσει το να ζει τη ζωή του ένας άνθρωπος και ταυτόχρονα να κρατά τις ισορροπίες με τα παιδιά. Όλη η δυσκολία είναι στον καταμερισμό των ωρών μου, δεν φτάνουν. Και μέσα σε αυτό να μην χάσεις την ταυτότητά σου και να μην παραμελήσεις τον εαυτό σου, γιατί το σίγουρο είναι, ότι θα κάνεις το παν για τα παιδιά σου. Η αυτοφροντίδα είναι πολύ σημαντικό πράγμα», σημείωσε η αγαπημένη ηθοποιός.