Κατερίνα Παπουτσάκη: "Χτύπησε" τατουάζ με την μεγάλη της αγάπη - Φωτογραφίες

Δεν είναι αυτό που φαντάζεστε...

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η Κατερίνα Παπουτσάκη μέσα από τα social media και συγκεκριμένα τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, δημοσιεύει καθημερινά στιγμές από την καθημερινότητά της και την προσωπική της ζωή. Από τις πιο απλές μέχρι τις πιο "μεγάλες" και σημαντικές, είτε αυτές αφορούν τα παιδιά της είτε τη δουλειά της είτε την προσωπική της ζωή.

Στο παρελθόν, λοιπόν, είχε αποκαλύψει μέσα από φωτογραφίες της πως έχει κάνει κάποια τατουάζ στο σώμα της (δείτε εδώ τους κοιλιακούς της που βγάζουν μάτι), με τις ημερομηνίες γέννησης των παιδιών της να είναι κάποια από αυτά, όμως την Δευτέρα 25/9 δημοσίευσε μερικές νέες φωτογραφίες στο προφίλ της, αποκαλύπτοντας πως έκανε άλλο ένα.

Πόζαρε, δηλαδή, δίπλα στη φίλη της και ηθοποιό Λήδα Καπνά, η οποία επίσης "σημάδεψε" το κορμί της με το ίδιο τατουάζ. Επέλεξαν να ζωγραφίσουν στο χέρι τους ένα διαστημόπλοιο και ένα αστεράκι και ενθουσιασμένες με το αποτέλεσμα το μοιράστηκαν με τους διαδικτυακούς τους φίλους.

Δείτε επίσης: «Ήθελα να κάνω μόνη μου παιδί...» - Συγκλονίζει η Κατερίνα Παπουτσάκη λίγο μετά την είδηση του χωρισμού της

Το νέο τατουάζ της Κατερίνας Παπουτσάκη

«Του δε μουν εντ μπακ. Που θα πάει αυτή η τρέλα; Πες μου πού; Σε λατρεύω», σημείωσε η ηθοποιός.

Πότε χώρισε πραγματικά με τον Παναγιώτη Πιλαφά

Καλεσμένη στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» βρέθηκε το πρωί του Σαββάτου 11/3 η Κατερίνα Παπουτσάκη. Η γνωστή ηθοποιός μίλησε για όλους και για όλα, ενώ την ίδια στιγμή αναφέρθηκε και στον χωρισμό της.

Να υπενθυμίσουμε πως δέκα χρόνια μετά τον ονειρικό γάμο τους στο αγαπημένο τους νησί, τη Δονούσα, τον Αύγουστο του 2012 και την απόκτηση δυο παιδιών, η Κατερίνα Παπουτσάκη και ο Παναγιώτης Πιλαφάς έδωσαν τέλος στον έγγαμο βίο.

«Έχει τελειώσει η σχέση μας με τον Παναγιώτη. Ήμασταν δέκα χρόνια μαζί και ήταν μια πολύ σημαντική σχέση στη ζωή μου. Και εξακολουθεί να είναι γιατί είναι ο μπαμπάς των παιδιών μου και τα μεγαλώνουμε μαζί, έχουμε μια πολύ καλή σχέση και προχωράμε. Προχωράμε, η ζωή είναι εκεί και μας περιμένει», ήταν τα πρώτα λόγια της ηθοποιού για το διαζύγιό της -δείτε εδώ όλο το παρασκήνιο του διαζυγίου τους.

Αυτή τη φορά, λοιπόν, η Κατερίνα Παπουτσάκη αποκάλυψε χαρακτηριστικά πως προσπαθεί να τα βρει με τον πρώην σύζυγό της μετά τον χωρισμό τους.

«Είχαμε χωρίσει από το τέλος του καλοκαιριού. Παλεύουμε να βρούμε τις ισορροπίες. Είναι μια περίοδος προσαρμογής για όλους, γίνονται πολλές αλλαγές και δεν θα μπορούσε να είναι κάτι απλό. Χρειάζονται χρόνο αυτά τα πράγματα αλλά είμαι καλά.

Ο Τύπος μου φέρθηκε πολύ καλά είναι σαν να ρεφάρανε. Είχα άγχος πώς θα διαχειριστούν τα ζητήματα όλα και ευτυχώς πήγαν όλα καλά, ήταν πολύ διακριτικοί και τους ευχαριστώ για αυτό. Εάν ήταν σε άλλη εποχή ίσως θα γινόταν μία σφαγή. Η αλήθεια είναι ότι δεν μπορείς να πεις και πάρα πολλά για αυτό», ανέφερε η ηθοποιός.