Κατερίνα Παπουτσάκη: Οι κοιλιακοί της κάνουν «μπαμ» - Ανανεωμένη στην παραλία με πορτοκαλί μπικίνι

Το πρώτο καλοκαίρι μετά τον χωρισμό της

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Instagram / Κατερίνα Παπουτσάκη
Instagram / Κατερίνα Παπουτσάκη

Η Κατερίνα Παπουτσάκη διανύει μία πολύ διαφορετική περίοδο στη ζωή της, καθώς είναι το πρώτο καλοκαίρι που περνά μετά τον χωρισμό της με τον Παναγιώτη Πιλαφά (δείτε εδώ όλο το παρασκήνιο). Φαίνεται, όμως, πως έχει βρει τον εαυτό της και περνάει όμορφα με τα παιδιά, τους συγγενείς και τους φίλους της.

Την Τρίτη 1/8, μάλιστα, δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μερικές φωτογραφίες της από την παραλία, φορώντας ένα πορτοκαλί ριγέ μπικίνι, με τους κοιλιακούς της να βγάζουν μάτι. Είχε τα μαλλιά της πιασμένα, ενώ δεν έλειπαν από τον λαιμό, τους καρπούς και τα πόδια της τα αξεσουάρ.

Εντυπωσιακή χωρίς ίχνος φίλτρου η Κατερίνα Παπουτσάκη με μαγιό

«Καλοκαιράκι ασούμε άμα λάχει», έγραψε χαρακτηριστικά.

Δείτε επίσης: Μετέτρεψε το μπαλκόνι της σε παραλία - Τα παιχνίδια της Κατερίνας Παπουτσάκη με το ολόσωμο μαγιό και το γιο της

Τα αρνητικά σχόλια για τα κιλά της

Η ηθοποιός ανέβασε τις προάλλες μία φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram όπου πόζαρε με μαγιό μπροστά από την θάλασσα και πολλοί ήταν εκείνοι οι οποίοι έσπευσαν να της αναφέρουν πως θεωρούν ότι έχει αδυνατίσει και δεν της ταιριάζει, ενώ άλλοι το "έριξαν" στον χωρισμό της από τον Παναγιώτη Πιλαφά.

Διαβάστε επίσης: «Ήθελα να κάνω μόνη μου παιδί...» - Συγκλονίζει η Κατερίνα Παπουτσάκη λίγο μετά την είδηση του χωρισμού της

Η ίδια, λοιπόν, θέλησε να απαντήσει σε ένα από αυτά με τον πιο απλό και αποστομωτικό τρόπο, ενώ πολλοί ήταν και εκείνοι από τους ακόλουθούς της οι οποία άρχισαν να την υπερασπίζονται στα σχόλια, καθώς είναι ένα ευαίσθητο θέμα και κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει τι συμβαίνει στη ζωή ενός ανθρώπου, πόσω μάλλον ενός ηθοποιού, ο οποίος πέρα από την προσωπική του ζωή, μπορεί να χρειάζεται να κάνει αλλαγές στις εμφάνισή του και για τις ανάγκες κάποιού ρόλου.

«Πολύ αδύνατη κορίτσι μου πάρε λίγα κιλά», έγραψε συγκεκριμένα μία follower με την Κατερίνα Παπουτσάκη να της απαντά: «Γλυκιά».

Διαβάστε επίσης: Η Κατερίνα Παπουτσάκη αποκάλυψε πόσα κιλά πήρε στην πρώτη εγκυμοσύνη της!

Κατερίνα Παπουτσάκη κιλά

Κατερίνα Παπουτσάκη κιλά σχόλια

Κατερίνα Παπουτσάκη κιλά ανάρτηση

Κατερίνα Παπουτσάκη κιλά instagram