Τους κοιτούσαν όλοι στα μπουζούκια: Με μικροσκοπικό μίνι φόρεμα και τιράντες από στρας η Σταματίνα Τσιμτσιλή - Τα "έσπασε" μέχρι το πρωί με τον Θέμη Σοφό

Αποκλειστικές φωτογραφίες

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή συνήθως κρατά την προσωπική της ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και προβάλλει μέσα από τα social media της, αλλά και την εκπομπή της μόνο τα κομμάτια που επιλέγει η ίδια και αισθάνεται άνετα να τα μοιραστεί με το κοινό και τους συνεργάτες της (δείτε εδώ την εξομολόγηση για το τάμα που έκαναν οικογενειακώς).

Γι' αυτό, λοιπόν, οι εμφανίσεις της στο πλευρό του συζύγου της, Θέμη Σοφού, είναι σπάνιες. Παρόλα αυτά, ο φωτογραφικός φακός του youweekly.gr τους εντόπισε πριν από λίγες ημέρες σε βραδινή τους έξοδο στα μπουζούκια, και συγκεκριμένα στον Βοτανικό.

Η λαμπερή εμφάνιση της Σταματίνας Τσιμτσιλή και του Θέμη Σοφού στα μπουζούκια

Η παρουσιάστρια έλαμψε με το μίνι φόρεμά της, σε μαύρο χρώμα, με το άνοιγμα στο στήθος και τις τιράντες με τα στρας, το οποίο συνδύασε με κομψά πέδιλα και μία μικρή πράσινη τσάντα στα χέρια της, ενώ ο καλός της φορούσε ένα μαύρο κοστούμι και λευκό πουκάμισο. Χόρεψαν, τραγούδησαν και το διασκέδασαν με την ψυχή τους μέχρι το πρωί, ενώ δεν έλειψαν τα τρυφερά τους τετ α τετ.

Δείτε επίσης: Στην πρώτη της έξοδο με τον Θέμη Σοφό... - 10 μικρά και μεγάλα μυστικά της Σταματίνας Τσιμτσιλή αποκαλύπτονται

Τσιμτσιλή Σοφός μπουζούκια

Τσιμτσιλή Σοφός μπουζούκια Βοτανικός

Τσιμτσιλή Σοφός Βοτανικός

Το πρώτο τους ραντεβού

Μια εξομολόγηση για τον σύζυγό της Θέμη Σοφό, με τον οποίο έχουν αποκτήσει τρία παιδάκια, έκανε η Σταματίνα Τσιμτσιλή στον αέρα της εκπομπής του ALPHA, Happy Day. Αναφέρθηκε λοιπόν, στο πρώτο τους ραντεβού, αποκαλύπτοντας πόσο κράτησε.

Με αφορμή δήλωση του Βαγγέλη Γερμανού πως "Η αύρα της γυναίκας μου είναι αστρικό σώμα, αλλάζει χρώμα όταν είμαστε σε στιγμές έρωτα», η συνεργάτιδα και φίλη της, Τίνα Μεσσαροπούλου την ρώτησε: «Δεν μας είπες όμως το πιο σημαντικό. Τι αύρα είχε ο Θέμης Σοφός όταν τον γνώρισες;».

«Για να είμαι ειλικρινής, δε θα πω για αύρα. Θα πω ότι το πρώτο ραντεβού ξεκίνησε στις 10 και τελείωσε στις 2:30 το βράδυ. Θέλω να πω ότι το θέμα είναι να υπάρχει ροή. Αλλά αυτό που λέει για την αύρα, δεν σας έχει τύχει να έρθει ένας άνθρωπος και να εισπράξετε αρνητική ενέργεια κακία;», αποκάλυψε η Σταματίνα Τσιτσιλή (δείτε την τρυφερή ανάρτηση που έκανε μαζί του).