Χείμαρρος ο Ανδρέας Μικρούτσικος κατά του Fipster: «Έχει κακοποιητική συμπεριφορά απέναντι σε αυτό το κορίτσι»

Έξαλλος ο παρουσιαστής με τα όσα διαδραματίστηκαν στο Fame Story

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Χείμαρρος ο Ανδρέας Μικρούτσικος κατά του Fipster: «Έχει κακοποιητική συμπεριφορά απέναντι σε αυτό το κορίτσι»

Το χθεσινό 14/11 επεισόδιο του Fame Story (δείτε εδώ τα highlights) σχολίασαν σήμερα στο Super Κατερίνα, με τον Ανδρέα Μικρούτσικο να γίνεται έξαλλος με τον Fipster και την συμπεριφορά που έχει στο μουσικό show και συγκεκριμένα που είχε απέναντι στην Μέγκαν.

Ο δημοσιογράφος αντέδρασε στο πλατό, σχετικά με τον τρόπο που μίλησε στην σπουδάστρια της Ακαδημίας, η οποία ψηφίστηκε ως η πιο αδύναμη μέσα στο παιχνίδι.

Η "επίθεση" του Μικρούτσικου στον Fipster

«Εγώ που το είδα χθες το βράδυ, αν ήμουν γονιός της Μέγκαν, θα πήγαινα να την πάρω. Ξέφυγε το πράγμα, εγώ δεν θα το επέτρεπα αν συμμετείχα. Η συμπεριφορά του Fipster που κάνει μια ολόκληρη ιστορία, είναι κακοποιητική απέναντι σε αυτό το κορίτσια, το λέω με πλήρη γνώση του τι λέω. Έλεγε πράγματα που γράφουν στο ίντερνετ, ποιος είναι ο καλύτερος και ο χειρότερος. Ανεπίτρεπτο. Αν είναι από τώρα να ξέρουν τα παιδιά – που έχουν υποστεί εγκλεισμό – τι λέει ο κόσμος, άρα ξέρουμε τον νικητή. Και όταν το κορίτσι πάει να αρθρώσει μία λέξη, της κάνει και παρατήρηση», ανέφερε αρχικά ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

«Είναι κακοποιητική συμπεριφορά. Ανεπίτρεπτος αυτός που επέλεξε αυτό να γίνει θέμα ή αν ο ίδιος ο Fipster το επέλεξε και πάλι δεν το παρουσίασε σωστά. Ταράχτηκα με αυτό το κορίτσι που το βάζουν στο κρεβάτι του προκρούστη και το κόβουν κομματάκια, ο κάθε Fipster, ή κάθε εκπομπή. Είναι ανεπίτρεπτο, αντιδεολογικό, είναι απάνθρωπο. Κακοποιητική συμπεριφορά», σχολίασε σε έξαλλη κατάσταση σε άλλο σημείο.

Η απάντηση σε όσους δεν τον θέλουν στην Ακαδημία

Πριν από λίγες εβδομάδες είχαμε δει την άφιξη του Νίνο κάνοντας μια ψηφοφορία με τους σπουδαστές σχετικά με τους καθηγητές, που δεν θεωρούν κατά τη γνώμη τους, πως δεν είναι χρήσιμοι στην ακαδημία.

Ένας εξ αυτών ήταν ο Fipster με 9 από τους διαγωνιζόμενους να ψηφίζουν αρνητικά σχετικά με την ύπαρξη του στη σχολή. Έτσι λοιπόν, την Πέμπτη (26/10) ο Fipster μπήκε με ''άγριες'' διαθέσεις στην αίθουσα ζητώντας εξηγήσεις.

Όπως είδαμε στο επεισόδιο, μόνο ο Δημήτρης παραδέχτηκε, πως δεν βρίσκει τόσο ενδιαφέρον το μάθημα του με κανέναν άλλον να μη μιλάει, κάτι που έβγαζε εκτός εαυτού τον Fipster. Εν τέλει, μαθητές και καθηγητής, έβαλαν εκ νέου τα όρια τους και προχώρησαν παρακάτω!